ÖDEMELER HALA YAPILMAMIŞ!

20 Nisan 2023 14:59
Körfez Belediyesi, belediye çalışanı olan ve EYT’den emeklilik için hak kazanan çalışanların kıdem tazminatlarını ödemek için kredi çekmek adına yetki aldı. İyi Parti Körfez Belediye Meclis Üyesi Ender Oğuz, ödemelerin hala yapılmadığını söyleyerek tepki gösterdi.

Körfez Belediyesi’nde EYT ile emekli olacak çalışanların tazminatların ödenmesi için bankalardan kredi çekilmesi adına Başkan Söğüt’e oy birliği ile yetki verilmişti.  Körfez Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Ender Oğuz, ödemelerin hala yapılamadığını söyleyerek;” Belediyemizin emekçilerine yapılan bayram üstü şu duruma kesinlikle karşı olduğumuzu ve şahsım adına emekçilerimizin hak ettiği tazminatlarının alana kadar her konu da destek olup yanlarında olacağımı açıkça buradan belirtmek isterim” dedi.

“ÖDEMELER YAPILMAMIŞ”

Oğuz şu ifadelere yer verdi;”“Körfez Belediyesi yönetimi belediye çalışanlarının tazminatlarını taksitle!ödemek istemiş belediye emekçilerimiz kabul etmek zorunda kalmıştı!Bu konuyu meclis toplantısında açıkça dile getirdiğimde Sn Başkan tazminat ödemeleri adına kredi çekilmesi için yetki istedi kredi durumuna karşı iken belediyemiz de yıllardır emek sarf eden çalışanlarımızın hakkını bir an önce alması için kredi talebine de onay verdik. Ancak hala ödemeler yapılmamış!

“BİZLER KİMSENİN ÇALIŞANI DEĞİLİZ”

Bu geldiğimiz nokta ne vicdanı ne de adil bir durum değildir!Kendileri istediklerinde hemen kaynak yaratırken,gereksiz harcamalar yaparken,çevresinde ki iş alanlara hak edişlerini hemen yatırırken belediyemizin emekçilerine yapılan bayram üstü şu duruma kesinlikle karşı olduğumuzu ve şahsım adına emekçilerimizin hak ettiği tazminatlarının alana kadar her konu da destek olup yanlarında olacağımı açıkça buradan belirtmek isterim..Bu ilçe kimsenin şirketi değil kimse de bu ilçenin patronu değil bizler de kimsenin çalışanı değiliz herkes göreviniz layıkı ile yerine getirecek!”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X