Başkan Özlü İlçenin Kadın Kuaförleriyle Buluştu

25 Ekim 2023 10:52
Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında ilçedeki erkek berberlerle yaptığı programın ardından kadın kuaförler ile de bir araya geldi.

Başiskele’yi ilçe halkıyla birlikte, her yaştan ve her kesimden hemşehrileriyle yaptığı görüşmeler ve istişareler çerçevesinde ortak yönetim anlayışıyla geleceğe hazırlamaya büyük özen gösteren Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  “Esnaf Buluşmaları” kapsamında ilçede faaliyetlerini sürdüren kadın kuaförlerle buluştu.

 

Yaptığı esnaf ziyaretleriyle sık sık esnafın yanında olduğunu gösteren ve onların görüş, öneri, istek ve taleplerini dinleyen Başkan Özlü, “Esnaf Buluşmaları” kapsamında da yoğun fikir ve görüş alışverişinde bulunarak kentin geleceği için hızlı ve ortak çözümler üretiyor.

 

YOĞUN KATILIM

 

Başiskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde Başiskele Belediyesi Sosyal Tesisi Antik Köfte’de gerçekleştirilen toplantıya MHP Başiskele İlçe Başkanı Şahin Kaya, AK Parti Başiskele kadın Kolları Başkanı Nurgül Aytan Özkaradeniz,beediye meclis üyeleri, Kocaeli Kuaförler Odası Yavuz Doğar ve ilçede faaliyetlerini sürdüren kadın kuaförler katıldı.

 

İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Programda Başiskele’de yapılan eser ve hizmetleri anlatan, ilçeyi daha da güzelleştirecek ve daha yaşanabilir hale getirecek projeleri de anlatan Belediye Başkan M. Yasin Özlü, kuaför hemşehrilerinin istek, talep ve görüşlerini tek tek dinleyerek ortak çözümler üretti. Özlü katılımlarından ve katkılarından dolayı tüm kadın kuaförlerin teşekkür etti ve işlerinde kolaylıklar diledi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X