CHP’Lİ BAŞKANIN ARDUÇ PAYLAŞIMI TUTUŞ’U DOĞRULADI

13 Temmuz 2023 17:13
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’un gündeme getirdiği iddiaları CHP İzmit İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Burak Akbukut doğruladı.

“DENETİM RAPORLARINDA ORTAYA ÇIKTI”

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, denetim raporlarında İzmit Belediyesi’nden en çok doğrudan teminle (ihalesiz) iş alan Arduç Reklam Sahibi Caner Arduç’u yaptığı açıklamalarında gündeme getirmişti. 2020 yılı İzmit Belediyesi Denetim raporuna göre, Caner Arduç, 16 Aralık 2019’da (Yani 31 Mart seçimlerinden sonra) kurduğu reklam şirketi; sadece bir yıl içinde İzmit Belediyesinin, toplam 460bin TL ile en fazla doğrudan temin (ihalesiz) yaptığı 4.firma olmuştu.

TUTUŞ’U DOĞRULADI

 Tutuş’un açıklamaları sonrası tanıdığımız Arduç Reklamın sahibi CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Marmara Bölge Sorumlusu, Caner Arduç’un, 2020 yılı sonrası ve günümüze kadar İzmit Belediyesi’ne fatura kesmeye devam ettiği her kesim tarafından biliniyordu. Bu durumu en sonunda CHP Örgütünü de rahatsız etti. CHP İzmit İlçe Gençlik Örgütü Başkanı Burak Akbukut, Arduç Reklam Sahibi Caner Arduç’un İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı ziyaret sonrası paylaştığı fotoğrafı hedef alarak “Belediye Başkanından Aldığın Maddi Destekler Sonucu Bu Örgütü Sattın ”diyerek tepki gösterdi. CHP’li Başkanın paylaşımında kullandığı ifadeler ise AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş’u doğruladı.

“YEDİKLERİN DOYURSUN ARTIK SENİ”

Akbulut açıklamalarının devamında : “Milletvekili için adaylık açıklaması yaparken kullanmış olduğun yoksulluk görseli hiç seni yansıtmıyordu, çünkü sen manevi olarak yanımda dediğin belediye başkanından aldığın maddi destekler sonucu bu örgütü sattın, vekillikte ki sıralaman için Mehmet amcayı evine yollayalım da torunları ile oynasın demiştin, şimdi aynı şeyi ben sana söylüyorum Arduç, yediklerin doyursun artık seni, evinde çocukların ile oyna. Ve çok sevdiğin belediye başkanın ile olan fotoğrafın kalsın profilinde, Tugay’ı kaldır, çünkü sen Tugay kardeşimizi anabilecek,anlayabilecek,ne karakter ne siyasi bir yapısın. Siyasi devran dönecek. Caner Arduç”dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X