Körfez’de AK Parti’ye sevgi seli

15 Nisan 2023 10:28
AK Parti Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman ile milletvekili adayı İbrahim Efe, teşkilatlarla birlikte Körfez’i cadde cadde dolaştı. Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da sahadaydı, vatandaşlarla sohbet etti

AK Partili vekiller ve vekil adayları, teşkilatlar ile birlikte Kocaeli genelindeki saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Körfez’de de Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında ilçe teşkilatları ile birlikte vekiller ve adaylar Körfez’in dört bir yanına dağıldı, vatandaşlarla bir araya geldi. Ziyaretlere Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti İlçe Başkanı Nurettin Okutan da katıldı.

VATANDAÅžLARLA SOHBET ETTÄ°LER

AK Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İlçe Kadın Kolları ile birlikte hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek açılış için esnafa ve vatandaşlara davet broşürü dağıtırken, ilçe genelinde ev ziyaretlerinde de bulundu. Büyük bir sevgi ile karşılanan Katırcıoğlu, vatandaşlardan gelen talepleri de tek tek not aldı.

KARAOSMANOÄžLU DA SAHADAYDI

AK Parti Milletvekili Cemil Yaman da Körfez ve Derince’de de çalışma yürütürken, vatandaşlara AK Parti döneminde yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler aktardı. AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Efe de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte Ağadere ve Tuğrul Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

 

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X