Başiskele Şehit Ömür Ertuğrul Sarı’yı Andı

07 Temmuz 2023 12:35
Pençe-Kilit Harekatı Bölgesi'nde terör örgütü PKK mensuplarınca açılan taciz ateşi sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı şehadetinin sene-i devriyesinde Başiskele’de anıldı.

Başiskele Belediyesi koordinesinde Başiskele İlçe Müftülüğü iş birliğiyle Kullar Semt Meydanı’nda Şehit Piyade Uzman Çavuş Ömür Ertuğrul Sarı adına düzenlenen Kur’an-ı Kerim ve Mevlid programına yoğun katılım oldu. Programa Kocaeli Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, Başiskele Kaymakamı Necip Çakmak, Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü,  başta olmak üzere ilçe protokolü, şehidin annesi Gül Sarı ve babası Bayram Sarı, akrabaları, yakınları, arkadaşları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Ay yıldızlı Türk Bayrakları ile süslenen meydanda Şehit Ömür Ertuğrul Sarı ve tüm şehitlerimiz için ilçenin seçkin imamları ve müezzinleri tarafından Kur’an-ı Kerim ve mevlid okundu, kasideler söylendi. Hep birlikte eller semaya kaldırılarak dualar edildi.

Şehit Ömür Ertuğrul Sarı’nın arkadaşları tarafından hazırlanan video ise duygu dolu anların yaşanmasına neden oldu. Programa katılanlara ikramlarda da bulunuldu. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X