DOĞUMARSİFED’İN “KOCAELİ İŞ DÜNYASI KURDUĞU İLİŞKİLERDE GÜÇLENİYOR PROJESİNİN TANITIM LANSMANI YAPILACAK

14 Haziran 2023 11:25
Kocaeli Kent Konseyi'nin Yerel Destek Programı (YEDEP) kapsamında, Doğu Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUMARSİFED) tarafından sunulan "Kocaeli İş Dünyası Kurduğu İlişkilerde Güçleniyor" başlıklı projenin lansman toplantısı için sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Lansman toplantısı 22.06.2023 tarihinde saat 17:00'da Kocaeli Sanayi Odası'nda gerçekleşecektir. Federasyon üyelerinden KOSİAD, İZMİTGİAD, YDD, TÜSİAD, KOTİD ve KOİDER’in üyelerinin ve iş dünyasının değerli temsilcilerinin de katılım sağlayacağı, üyelerimize ve katılımcılara network imkânı sağlayacak bu özel etkinlikte, Cumhuriyetimizin 100. yılına adanmış "Sanayileşme Öyküsü Sergisi"ni de ziyaret edebileceksiniz.

Doğumarsifed Kocaeli iş dünyasının karşılaştığı sorunlara katkıda bulunuyor 

DOĞUMARSİFED'in "Kocaeli İş Dünyası Kurduğu İlişkilerde Güçleniyor" projesi, Kocaeli'deki iş dünyasının karşılaştığı sorunlara katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Proje lansmanında, Kocaeli iş dünyasının yaşadığı sorunlar ve çözüm önerileriyle ilgili yapılan analizler paylaşılacak olup; kadınların iş gücüne ve girişimine katılımı, gençlerin meslek seçimindeki eksiklikler, nitelikli istihdam konularındaki sıkıntılar, iş sürekliliğinin doğal afetlerde sağlanmasındaki zorluklar, finansmana erişim ve gerekli ekonomik eğitimler gibi konular üzerinde durulacaktır.

CUMHURİYETİN 100. YILINDA SANAYİLEŞME ÖYKÜSÜ SERGİSİ 

Aynı zamanda, lansman toplantısı kapsamında, Sağlam Metal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Koçak ve Sağlam Metal Kültür ve Sanat Programları Yöneticisi Ömer Faruk Arslan’ın katkıları ile Sağlam Metal A.Ş. Kültür Arşivi’nden alınan Cumhuriyetin 100.yılında Cumhuriyet fabrikalarını anlatan fotoğraf sergisini de ziyaret edebileceksiniz. Türkiye'nin sanayileşme sürecini anlatan zengin bir koleksiyona sahip olan bu sergide katılımcılar, Cumhuriyet döneminden günümüze kadar geçen süre zarfında elde edilen büyük başarılara tanıklık etme fırsatı ve Türkiye'nin sanayileşme yolculuğundaki rolünü daha iyi anlama imkânı bulabilecekler. 

Katılım için;

https://www.lcvtr.com/op/lk/7631/OLFYGEQK

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X