“VAY HALİMİZE” YILDIZLI’NIN HÜRRİYET HAKKINDAKİ AÇIKLAMALARINA TEPKİ!

10 Ekim 2023 17:55
Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı CHP’li Fikret Toker İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet hakkında açıklamalarda bulunan CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı’nın o sözlerini eleştirdi.

CHP Kocaeli İl örgütü ile ipleri kopararak kendisinş örgütten üstte gören tavırları sebebiyle sıkça eleştirilen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İl kongresinde kurultay delegesi yazılmadığı için sitem dolu açıklamalarda bulunmuştu. Hürriyet’in o açıklamları sonra CHP Kocaeli Milletvekili Harun Yıldızlı, Gazeteci Galip Ataman’a yaptığı açıklamalar ile adeta açtı ağzını yumdu gözünü. Yıldızlı, Hürriyet hakkında “ Fatma Hanım mağduru oynayarak şov peşinde koşuyor. Ona izin vermeyeceğiz, oyununa gelmeyeceğiz” sözlerini kullandı.

“VAY HALİMİZE”

Yıldızlı’nın dikkat çeken açıklamalarının ardından Eski Bekirpaşa Belediye Başkanı CHP’li Fikret Toker sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şu ifadelere yer verdi,” Yerel basında yer alan bu bir gerçek açıklama değildir diye umut ediyorum...
Sevgili Harun YILDIZLI'nın bu konudaki doğrulamasını ya da yalanlamasını önemsiyorum ve eğer bu noktada isek VAY HALİMİZE diyerek şimdilik yorum yapmıyorum..."

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X