HÜRRİYET’E ÇATAN MUHTARDAN ÖZÜR BEKLİYORLAR! “SEVİYESİZ, TERBİYESİZ”

17 Ağustos 2023 09:18
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e “İzmit’in yüz karası” diyen Gülbahçe Kadriye Muhtarı Ahmet Arslan’dan özür bekliyorlar.

 İzmit Belediyesinden yaklaşık 500 metrelik bir asfalt talebinde bulunan ve olumsuz geri dönüş alan İzmit Gülbahçe Kadriye Muhtarı Ahmet Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla “İzmit Belediyesinden halkımız için 500 metre asfalt talep ettim. Kayda alıp bir hafta sonra arayıp bu sene programda yok, yapamayız denmiştir. Yaptığınız hiçbir şey yok. Son günlerini yaşa, gideceksin İzmit’in yüz karası!” ifadelerine yer verdi.

“TERBİYESİZLİK YAPARAK”

Muhtarın Hürriyet çıkışı sonrası açıklama yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, muhtardan özür beklediklerini söyleyerek ““Birileri Fatma Kaplan Hürriyet’i beğenir veya beğenmez. Herkesin fikrine saygı duyarım. Fakat Kocaeli’nin kalbi İzmit Belediyesini, halkın oylarıyla seçilmiş Fatma hanım yönetiyor. Herkesin eksikleri olabilir. Ama bu muhtar arkadaş terbiyesizlik yaparak CHP’nin seçilmiş belediye başkanına aleni saygısızlık yapmaktadır. CHP’nin belediye başkanına, il başkanına veya CHP’nin herhangi bir kademesinde görev almış bir kişiye bu denli çirkinleştiğinde bilsin ki, bu örgütün tüm kademeleri ayağa kalkar.

“ÖZÜR DİLEMEYE DAVET EDİYORUM”

 Yüzlerce meclis toplantısına katıldım. Bir tanesinde bile seçilmiş AKP’li belediye başkanlarına saygısızlık yapmadım. Sahada gördüğümüz yüzlerce problemi ilgili belediye başkanlarına iletiyoruz. Problem çözülmeyince hakaret etmiyoruz. Tekrar çözülmesi için uğraşıyoruz. Çünkü hepsi halkın oyları ile seçilmiş kişilerdir. Muhtarı beyi özür dilemeye davet ediyorum” dedi.

“SEVİYESİZ YAKLAŞIMIN AÇIKLABİLİR BİR TARAFI YOKTUR”

Saadet Partisi İzmit İlçe Yöneticisi Ertuğrul Salkımda benzer bir açıklama ile “Fatma Hürriyet Kaplan'a karşı tavrım ve duruşum her kesim tarafından bilinir. Adabı bozmadan onlarca kez eleştirmişliğim vardır. Ancak hadsiz ve seviyesiz yaklaşımın açıklanabilir bir tarafı yoktur. Siyasi hırslarla yapılan yakışıksız söylemler söyleneni değil, söyleyeni alçaltır. Mahallesinin önderi olması gerekenler,mahallesine yakıştığı gibi davranmalıdır ve hatasını telafi ederek özür dilemelidir. Sayın Muhtarımıza duyurulur.” ifadelerini kullandı.



 

 

 

 

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X