AK Parti Derince’de sahayı boş bırakmıyor

12 Mayıs 2023 11:21
AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, Derince’nin 6 farklı mahallesindevatandaşlarla bira raya geldi. Hemşehri derneklerini de gezen Tipioğlu, destek istedi

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlere günler kala çalışmalarını yoğun bir şekilde gerçekleştiren AK Parti, Derince’de düzenlediği programlarda 6 farklı mahallede çalışmalar yaparak adeta basmadık yer bırakmadı. AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve teşkilat üyelerinin de yer aldığı programlarlarda Derince sokaklarını arşınlayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Veysel Tipioğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

TİPİOĞLU’NU DERİNCELİLER ÇOK SEVDİ

Derince’de ziyaret ettikleri her sokakta vatandaşların ilgisi ve samimiyeti ile karşılanan AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Koray Merdan, sohbet ettiği vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek sözü aldı. AK Parti heyeti sabahın erken saatlerinde Çenesuyu Fabrikası ve Aysim Tekstil Fabrikalarına giderek fabrika çalışanları ile bir araya geldi.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ İLE BULUŞTU

Veysel Tipioğlu, öğleden sonrasını hemşehri derneklerine ve özel öğrencilere ayırdı. Derince Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezinde özel öğrencilerin doğum günleri kutlayan Tipioğlu ardından Derince Belediyesi Yüzme Havuzunda veliler ile buluştu. Ardından Kars Susuz Yaylacıklılar Derneği,Düzce Yığılcalılar Derneği ve Kocaeli Kars ili derneğini ziyaret etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X