CHP EKRANI KALDIRMIYOR!

26 Mayıs 2023 12:28
İzmit Belediyesi tarafından Yürüyüş Yolu’na kurulan dev LED ekran tartışmalara sebep olmuştu. İlçe Seçim Kurulu tarafından kaldırılması yönünde alınan karar YSK tarafından iptal edildi.

PARTİLER ARASI EKRAN SAVAŞI

İzmit Belediyesi Yürüyüş yolu üzerinde kurduğu LED ekran ile Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun propagandasını yapmaya başladı. Bu hamleye ilk karşılık MHP’den geldi ve alanın biraz ilerisinde bir ekran daha kuruldu. Fakat taraflar arasında ilk gün kavga yaşandı. Cumhur İttifakı,  CHP tarafından kurulan ekranın kaldırılması gerektiğini dile getirdi. CHP günlerce yapılan uyarılara kulak asmayınca bu kez de AK Parti teşkilatları harekete geçerek Yürüyüş Yolu’na üzerinde LED ekran bulunan araç getirdi.

YASAK KALDIRILDI

CHP tarafından kurulan ekran İlçe Seçim Kurulu’na şikayet edildi ve ekranın kaldırılması yönünde karar alındı. YSK’ya CHP’liler tarafından itiraz dilekçesi verildi. İlçe Seçim Kurulu tarafından alınan karar kalktı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla ekranın yerinde duracağını açıklayan Başkan Hürriyet, bu kez de Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Babala TV’ programından kesitler yayınlayacaklarını söyledi.

Hürriyet;” LED ekranlarımız için Yüksek Seçim Kurulu'na yaptığımız başvuru kabul edildi ve ekranlarımız aynı yerde durmaya devam edecek.

Cuma günü de Led ekranlarımızda Cumhurbaşkanı adayımız Sn. Kemal Kılıçdaroğlu nun katıldığı Babala Tv'deki programını vereceğiz. Tüm vatandaşlarımızı Yürüyüş Yolundaki ekranımızın önüne bekliyoruz”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X