Derince’de Futbol Şöleni

16 Haziran 2023 12:55
Derince Belediyesi ve Yavuzspor Kulübü’nün birlikte düzenlediği Okullar Arası Mini Futbol Turnuvası'nda heyecan oynanan final maçları ve düzenlenen ödül töreni ile sona erdi

 

ÜÇ OKUL MÜCADELE ETTİ

Yavuzspor Kulübü’nün Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği Okullar Arası Mini Futbol Turnuvası'nda heyecan sona erdi. Dumlupınar Ortaokulu, Şükrü Aracı İlkokulu ve Hikmet Uluğbay Ortaokulu’nun katılımıyla düzenlenen sınıflar ve okullar arası futbol turnuvasında müsabakalar Yavuzspor Şehit Er Hakan Işık Tesisleri’nde oynandı. Heyecanın en üst seviyede olduğu futbol turnuvasında öğrenciler karne tatili öncesi hep birlikte güzel zaman geçirmenin de tadını çıkardı.

 

BAŞKAN AYGÜN YANLARINDA

Turnuvada son gün maçlarını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Yavuz Sultan Mahalle Muhtarı Hamiyet Kağıtlı, Yavuzspor Kulübü Başkanı Volkan Elmaser, Dumlupınar Ortaokulu Müdürü Mehmet Çakat, Şükrü Aracı İlkokulu Müdürü Ali Osman Hasanoğlu, Hikmet Uluğbay Ortaokulu Müdürü Serkan Soysal, ve spor severler takip etti. Sporculara ödüllerini takdim eden Başkan Aygün, “Sevgili öğrencilerimizi tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X