İZMİT’TE CHP’DEN TUTUŞ ANKETİ

29 Ocak 2024 13:20
CHP’ye yakınlığı ile bilinen BUPAR Araştırma Şirketi İzmit’te kapı kapı gezerek, AK Parti aday adayı Muharrem Tutuş’u sordu.

Geçtiğimiz dönem de etkin muhalif siyaseti ile İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e dişli bir rakip olan Muharrem Tutuş, bilindiği üzere İlçe Başkanlığı döneminde girilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde AK Parti’nin İzmit’te oy oranını da yükseltmişti. Hem teşkilat, hem de sokaklarda desteği büyük ölçüde arkasına almayı başaran Tutuş’un aday olma ihtimali ittifaksız girilecek 31 Mart yerel seçimlerinde Hürriyet’i de endişelendirdi.

DİKKAT ÇEKTİ!

CHP’ye yakınlığı ile bilinen BUPAR Araştırma Şirketi İzmit’te esnaf ve kapı kapı gezerek vatandaş ile birebir anket çalışması başlattı. Yapılan anketlerde; İzmit belediye hizmetleri memnun musun? Fatma Kaplan Hürriyet'i tanıyor musun? Muharrem Tutuş'u tanıyor musun? Seçimde hangisine oy verirsin? Şeklinde sorular soruldu. Anket çalışmasını İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yaptırdığı konuşulurken, AK Parti içerisinde İzmit için birçok ismin geçiyor olmasına rağmen, Muharrem Tutuş’u sordurması dikkat çekti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X