İZMİT’TE ÇÖP SORUNU AYYUKA ÇIKTI SUÇLU HABERİ YAPAN BASIN OLDU!

20 Haziran 2023 12:40
Kentte yaşanan sıkıntılar ile ilgili gelen şikayetlere kulak tıkayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hedef tahtasına bu kez basını oturttu.


İzmit’te her yaz ayında ortaya çıkan park ve bahçelerdeki ot sorunu, kentte uzun zamandır yaşanan çöp sorunu derken vatandaşlar artık çileden çıkmış durumda. İzmit ile ilgili yarım bıraktığı projeler ile sıkça eleştirilen ve sosyal medya hesaplarını yorumlara kapatan Hürriyet, kulak tıkadığı sorunların gündeme gelmesinden de oldukça rahatsız. Vatandaşlar ise aksayan hizmetler için Sosyal medya hesapları ve şikayet var.com üzerinden seslerini duyurmaya çalışıyor. Duruma kayıtsız kalmakta bir sakınca görmeyen ve vatandaşı çeşitli bahaneler ile oyalayan İzmit Belediyesi, beceriksizliğini şimdide sorunları gündeme getiren vatandaşın sesine ses olan basın mensuplarına yıkmaya çalışıyor.

“MAĞDURİYETİN HABERİNİ YAPMADILAR”

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ilginç paylaşımla basını Büyükşehir’den yana olmakla ve yapılan haberlerin Büyükşehir’i aklamak amacıyla yapıldığını söyleyen Hürriyet;” Dün Kocaeli Büyükşehir’in alt yapısındaki bozukluk nedeniyle kentimizi sular seller götürürken, görüyoruz ki BAZI GAZETELERİN HABERLERİNİ DE SULARINI DA SULAR SELLER GÖTÜRMÜŞ GİBİ. Sanki Kocaeli’de bir sel yaşanmadı, sanki insanların dükkanlarını sel suları basmadı. Ama gelin görün ki Mısır’daki turiste saldıran köpek balığının haberini yapan BAZI GAZETELER, sel basan kentimizdeki insanların yaşadıkları mağduriyetin haberlerini yapamadı.

“BÜYÜKŞEHİR’İ AKLAYACAKALR DİYE”

Büyükşehir Belediyesi’ni aklayacaklar diye hemen İzmit Belediyesi'ne saldıralım diyenler ve attıkları başlıklar artık alışık olduğumuz gibi; "İzmit'in göbeğinde çöp dağları" demeye başladı. Yayınladıkları fotoğraflara bakıyoruz, çöp kutusu bomboş ama yanında bilinçli şekilde atılan atıklar ve çöpler. Ne tesadüf ki hemen haber alıp fotoğraflayan bizim güzeller güzeli basınımız. VE YİNE NE TESADÜF Kİ; Birileri çöpü dışarı atar, diğeri hemen de yakalar!!! Örgütlü kötülük ve bir sokaktaki çukuru günlerce haber yapan Büyükşehir'den geçinen çok sesli koro. ARTIK SADECE GÜLÜYORUZ!” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X