ÖZAK SKM BAŞKANI OLDU

01 Şubat 2023 15:44
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur dün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında Kocaeli SKM Başkanı’nı il yönetimine açıkladı. Acur, İYİ Parti'yi seçimlere hazırlayacak isim olarak eski AK Parti'li Özak'ı tercih etti.

İYİ Parti Kocaeli Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı dün gerçekleştirildi. Nusret Acur başkanlığındaki toplantıda divan kurulu belirlendi. Yönetim kurulu üyelerine görevlerini tebliğ eden Nusret Acur seçim sürecinde partinin seçim çalışmalarının başında olacak ismi de açıkladı. Nusret Acur, “Kocaeli’de seçim koordinasyon merkezimizin başında Zekeriya Özak beyefendi görev alacak. İYİ Parti Kocaeli SKM, Zekeriya Özak’ın başkanlığında geniş bir ekip ile çalışacak. İYİ Parti’nin iktidarı için yapacakları çalışmalar adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

"Yoğun bir gayret göstereceğiz"

Kendine SKM Başkanlığı görevi verilen eski AK Parti'li Zekeriya Özak yaptığı paylaşımında "İYİ Parti İl Şeçim Koordinasyon Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunuyorum.Öncelikle bu çok önemli görevi veren İl Başkanımız Sn.Nusret Acur'a en içten teşekkürlerimi sunarım.En kısa zamanda SKM çalışma ekiplerimizi oluşturup İYİ Parti'mizin zaferi için çok yoğun bir gayret göstereceğiz.Allah mahcup etmesin."dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X