Türkiye şampiyonu boksör tabancayla vuruldu

05 Mart 2024 10:02
- Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde komşular arasında kanalizasyon sebebiyle çıkan tartışmada, 17 yaşındaki Türkiye Şampiyonu boksör tabancayla vuruldu. Saldırgan olay yerine gözaltına alındı, sporcu ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, Ä°nönü Mahallesi 150. Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Davut K. ile Yunus N. (17) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Davut K., yanındaki tabancasını çıkartarak Yunus N.’ye ateÅŸ etti. KurÅŸunların isabet ettiÄŸi Yunus N. kanlar içinde yer yığıldı. Silah sesini duyan Yunus N’nin bir yakını koÅŸarak sokaÄŸa geldi. Davut K., bu kez Yunus N.’nin yakınına ateÅŸ açtı. KurÅŸunların hedefi olmaktan ÅŸans eseri kurtulan yakını bir aracın arkasına sığınıp, 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezine ihbarda bulundu. Ä°hbar üzerine adrese saÄŸlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerince Davut K., etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan Davut K. karakola götürüldü. SaÄŸlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Yunus N., ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri sokakta incelemelerde bulundu. YaÅŸanan arbede darp sonucu yaralanan Yunus N.‘nin yakını ve 2 kiÅŸi de kontrol amaçlı hastane götürüldü.

Akan kanalizasyon sebebiyle vurmuÅŸ
Öte yandan, Davut K.’nin Yunus N. ile komÅŸu olduÄŸu evlerinin ise sokak üzerinde karşılıklı olarak bulunduÄŸu aktarıldı. Akan kanalizasyon sebebiyle komÅŸular arasında tartışma çıktığı öÄŸrenildi. Tehditlerle büyüyen tartışmamın sonrasında olayın yaÅŸandığı aktarıldı. Yunus N.'nin muaitai sporuyla uÄŸraÅŸtığı ve Türkiye ÅŸampiyonluÄŸu bulunduÄŸu bildirildi.

“Bana da 2 el sıktı”
DehÅŸet anlarını anlatan Yunus N.’nin yakını, “‘Dünyayı başına zindan ederim, bunları yok ederim burası ya bana kalacak ya da onlara kalacak’ diyordu. Evde oturuyordum misafirimi yolcu ettim ardından bir ses geldi koÅŸup geldik. YeÄŸenime sıkmış. ‘Sen hayırdır tehdit edip, çocuklara sıkıyorsun’ dedim, bana da 2 el sıktı. DolmuÅŸun arkasına kaçtım” dedi.

“‘Burayı başınıza zindan ederim, Gebze size kalmaz’ diyordu”
Canını zor kurtardığını söyleyen Yunus N.’nin yakını, “Polis ekipleri gelene kadar bizi tehdit edip, etrafa ateÅŸ etti. Polisi gördü hala da bize doÄŸru ateÅŸ etmeye kalkıyor. Yunus boksördü ama kavgaya girmedi. Vuran 50 yaşında, vurulan 17 yaşında adam hepimizi tehdit ediyor. ‘Burayı başınıza zindan ederim, Gebze size kalmaz’ diyordu" ifadelerini kullandı.

YAZARIN DÄ°ÄžER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteÅŸ
Kocaeli Beyaz EÅŸya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X