Camiamız var, lobimiz yok

04 Mart 2025 21:51
Kentin moral kaynağı takımımız sahada görevini en iyi şekilde yapmaya devam ederken, yönetim de en iyi duruşunu sergiliyor.

Ancak bir konuyu es geçmişiz. Önceki yıllarda hafızalara kazınmış şehir takımlarının başkanlarını hatırlarsak, Celal Doğan, Cemal Aydın, Sefa Sirmen, İlhan Cavcav gibi isimler hemen akla gelir. Bu başkanların en önemli ortak özelliği, takımlarının haklarını sonuna kadar korumalarıydı.

Demem o ki, testi kırılmadan ağırlığımızı ortaya koymalıydık. Sezonun ilk yarısında bunu yapamadık ve cezasını çekmeye devam ediyoruz. Şampiyonluk yolunda işin bu kısmında sorun olduğu artık belli. Kocaelispor’un torpile ya da kayrılmaya hiçbir zaman ihtiyacı olmadı. Tek istediğimiz, haksızlığa uğramamak. Camiamız var, ancak bu konuyla alakalı bir lobimiz de olmalı. Bugün taraftarımızın ortak görüşü de bu yönde. Kulübün yaptığı açıklamayı yetersiz ve hatta komik bulanlar çoğunlukta. Eğer uğradığımız haksızlığa karşı bir duruş sergilemezsek, gelecekte benzer durumları yaşamaktan korkuyoruz.

En azından VAR hakemi Bülent Birincioğlu’nun, nizami gole attığı çiziğin gerekçesi sorulmalıdır. Bir daha bu tarz bir şey yaşamak istemiyoruz. VAR olan lobiye karşı, bir şehir takımı olarak bizim de güçlü bir lobi oluşturmamız gerekiyor. Bu haklı tepkimiz, 6 Mart Perşembe akşamı saat 20.30’da oynayacağımız Ümraniyespor deplasman maçında hem futbolculara hem de camiaya moral ve motivasyon olarak geri dönecektir.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
kaan uçar masaüstü
X