CHP'DEN TUTUŞ'A CEVAP

29 Nisan 2023 18:19
İlimizde gerçekleşen ve beklentileri karşılamayan Millet ittifkı mitingi sonrası katılımı ti'ye alan AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş'a CHP İlçe Başkanı Gökhan Darcan'dan cevap geldi

Dün, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Mansur Yavaş’ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi Miting ve Etkinlik Alanında seçmenleriyle bir araya geldi. İki genel başkan ve bir belediye başkanının kentimize gelmesi yine de alanın dolmasına yetmedi. Özellikle gençlerin de azınlıkta olduğu mitingte katılım yine beklenin altında kaldı. Millet ittifakı liderleri Kocaeli'de umduğunu bulamayınca boş alanlara seslenmekle yetindi. Miting sonrası AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, "Yapalım mı daha kalabalık bir mahalle toplantısı"diyerek  Millet İttifakı’nı tiye alan paylaşımda bulundu.  Muharrem Tutuş'un paylaşımına bir gün sonra cevap CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Darcan'dan geldi.

İşte o açıklama; 

14 Mayıs seçimlerinin sonucunu şimdiden gördüğünden olsa gerek, çalışma motivasyonunu kaybeden AKP İzmit İlçe Başkanı Sayın Muharrem Tutuş, sosyal medya hesabı üzerinden dün gerçekleştirilen mitingimizin kalabalıklığını diline dolamıştır.  Sayın Tutuş'un mitingimize göstermiş olduğu ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum, keşke kendisini dünkü coşkunun içerisinde misafir edebilseydik.

Mitingin başlamasından önce çekilen  ve amacı çok net bir şekilde ortada olan bir fotoğraf üzerinden siyaset yapma çabasını da normal karşılıyorum. Sonuçta gitmekte olan bir iktidarları var ve bunun paniği ile hareket ediyorlar, ama hiç merak etmeyin tüm bu stresinizin bitmesine 15 gün kaldı, siz de kuş gibi hafifleyeceksiniz, size de özgürlük getireceğiz.

Mitinge gelirsek, Kocaeli'deki vatandaşlarımızın coşkuyla katıldığı bir şölen havasında olduğunu alanda bulunan herkes net bir şekilde gördü. Ne bir taşıma ne bir kamu imkânı ile zorlama yoktu, tüm vatandaşlarımız kendi imkanlarıyla ve hür iradeleriyle mitingdeki yerlerini aldılar. Özellikle alandaki gençlerimizin ve kadınlarımızın coşkusu bizim için her şeyden kıymetliydi. Ancak sayın tutuş illa ki fotoğraf istiyorsa, 14 Mayıs akşamı Kocaeli sandıklarından çıkacak fotoğrafa bakabilir. 2019'da İzmit sandıklarından çıkan fotoğrafı hala unutamayan Sayın Tutuş, 14 Mayıs akşamı da güzel bir portre ile karşı karşıya kalacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha ilçe başkanlığı görevinde kendisine başarılar diliyorum.  

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X