KARTEPE’DE ENGELLİLER GÜNÜ

04 Aralık 2023 12:26
Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde özel çocuklar, arkadaşları ve aileleri ile birlikte keyifli bir gün geçirdiler.

Kartepe Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçe genelinde rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören özel çocuklar ve aileleri için programlar düzenlendi.

GENİŞ KATILIM

Ataevler Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk, Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve engelli aileleri katıldı. 

HER ZAMAN SİZİNLE BİRLİKTEYİZ

Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Burada evlatlarımıza emek veren, destek olan çalışma arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum” derken, Kartepe Kaymakamı Hasan Öztürk ise “Böyle güzel bir günde sizinle birlikte olmaktan mutluyum. Sadece bugün değil hergün sizlerle birlikteyiz” açıklamasında bulundu.     

PASTA KESİLDİ

Programa katılan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, özel çocuklar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Bütün özel çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Kocaman, onların mutluluklarına ortak oldu. Dünya Engelliler Günü programına katılan özel çocuklar, aileleriyle birlikte pasta kestiler. Müzik eşliğinde gönüllerince eğlenen özel çocuklar mutlu bir gün geçirdiler. 

ÇOCUKLARIN GÖSTERİSİ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Süleyman Şah İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü programına katıldı. Başkan Kocaman, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek ile birlikte özel çocuklar tarafından hazırlanan gösterileri izlediler.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X