Vatan Partisi’nden 28 Mayıs çağrısı: İl Başkanı hangi adayı destekleyeceklerini duyurdu

25 Mayıs 2023 14:20
Seçimlere günler kala Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Feridun Aynur’dan hangi lideri destekleyeceklerine yönelik önemli bir çağrı geldi. ABD'nin ve İsrail'in Türkiye'yi hedef alan projesine dahil olmayacaklarını belirten Aynur, Vatan Partisi’ne oy veren vatandaşları Pazar günkü seçimlerde hangi adayı desteklemeleri gerektiği konusunda uyardı.

Türkiye , Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimi için hafta sonu sandık başına gidecek.

Milyonlarca seçmen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasında tercihini yapacak.

Seçimlere günler kala siyasi partiler de hangi adayına destek verecekleri konusuna açıklık getirmeye başladı.

Vatan Partisi Bilecik İl Başkanı Feridun Aynur, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı destekleyeceklerini duyurdu.

"EMPERYALİST PLANA HİZMET ETMEYECEĞİZ"

İhlas Haber Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre Aynur, iki seçenek karşısında tarafsız kalmanın, emperyalist plana hizmet edeceğini vurguladı.

Parti binasında yaptığı basın toplantısında konuşan Aynur, “Cumhurbaşkanı adaylarından Kemal Kılıçdaroğlu, ABD'nin ve İsrail'in Türkiye'yi hedef alan projesinde alet rolünü üstlenmiştir. Bu çerçevede PKK ve FETÖ terör örgütleriyle açıkça iş birliği yapmaktadır. Küresel merkezlerden yönetilen bölücü ve yobaz örgütleri CHP listelerinden Meclis'e taşımıştır” dedi.

Kılıçdaroğlu’nu Türk ordusunu tasfiye, küresel finans merkezlerine kölelik, kültürel çürüme, 15 Temmuz'un intikamını alma ve kaos programının adayı olarak tanımlayan Aynur, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ise düşman ile dost arasındaki denge siyasetine ve ekonomide Batı denetimindeki yalpalamalarına rağmen emperyalist planların hedefindedir, bu düşüncede Türkiye cephesindedir” ifadelerini kullandı.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X