VOLEYBOLDA MİLLİ DESTANIN COŞKUSU GÖLCÜK ANITPARK'I SARDI

04 Eylül 2023 10:15
A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın, CEV Avrupa Şampiyonası’nın finalinde Sırbistan ile karşılaştığı maçı Gölcük Anıtpark’ta kurulan dev ekranda takip eden yüzlerce kişi, şampiyonluğu coşku ile kutladı.

Gölcük Belediyesi; A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Avrupa Şampiyonası final maçı için Anıtpark’ta dev ekran kurdu. Ellerine aldıkları Türk bayrakları ile Anıtpark’ta toplanan 7’den 70’e yüzlerce Gölcüklü, ikramlar eşliğinde final maçını heyecan içinde takip ettiler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer’in de izleyiciler arasında yer aldığı maçta Sırbistan’ı 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın şampiyonluğu, Anıtpak’ta sevinç gösterisine dönüştü.

 

ANITPAKR’TA ŞAMPİYONLUK SONRASI ERİK DALI

Genç yaşlı yüzlerce vatandaş, Milli Takımın şampiyonluğunu Gölcük Anıtpark’ta “Erik Dalı” oynayarak coşku ile kutladılar. Şampiyonluk sevincini hemşehrileri ile yaşayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Avrupa Şampiyonu olarak ülkemizin gururu olan Filenin Sultanları'nı tebrik ediyor, Anıtpark'ı doldurarak milli takımımıza coşkuyla destek olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X