YILDIZLI'YI MI HEDEF ALDI?

26 Temmuz 2023 16:38
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, Milletvekillilerinin mahalle ziyaretleri sırasında yanlarında meclis üyesi bulunmamasını eleştirerek “Lafa gelince meclis üyelerine laf etmeyi iyi bilirler. Devam edin bakalım.” Dedi.

 Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Milletvekillerinin mahalle ziyaretlerini eleştirdi. Taşdemir, yapılan ziyaretler sırasında Milletvekillerinin yanlarına meclis üyesi almamalarına tepki gösterdi. “Lafa gelince meclis üyelerine laf etmeyi iyi bilirler” diyen Taşdemir şu açıklamayı yaptı “Milletvekili mahalleye ziyarete gidiyor. Bir bakıyorsun yanında 1 tane meclis üyesi almamış. Düşünemiyor ki, mahallede yaşayan vatandaş belediye ile ilgili bir soru sorar veya bir talebini iletir.

“ŞU AN SADECE SEYREDİYORUZ”

Amacın gerçekten o mahallede çözüm üretmek ve sorunlara derman olmak ise mutlaka meclis üyesini yanına alacaksın.  Sadece o mahalleye gitmek için gitmeyeceksin. Lafa gelince meclis üyelerine laf etmeyi iyi bilirler. Devam edin bakalım. Şu an sadece seyrediyoruz.”

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X