GELENEKSEL EL SANATLARI FESTİVALİ 11-12-13 AĞUSTOS’TA DEĞİRMENDERE’DE

13 Haziran 2023 09:53
Gölcük Belediyesi yaz kültür sanat etkinlikleri kapsamında, 11-12-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenecek “El Sanatları Festivali” için stant açma başvuruları başlıyor.

Gölcük Belediyesi sanata değer katan etkinliklere devam ediyor. Yaz kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, 11-12-13 Ağustos 2023 tarihlerinde “El Sanatları Festivali” Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda düzenlenecek. Kültür ve sanat paylaşımı adına önemli bir buluşma olacak olan festival ile birlikte; Çınarlık Meydanı’nda sanat dolu üç gün yaşanacak. Festivale katılan ziyaretçiler, düzenlenecek atölyeler ile geleneksel el sanatları hakkında bilgiler edinebilecek.

USTA İSİMLER GÖLCÜK’TE BİR ARAYA GELECEK

Gölcük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilecek festivalde, geleneksel el sanatlarının usta isimleri Gölcük’te bir araya gelecek. Festival kapsamında, Çınarlık Meydanı’nda stantların açılmasının yanı sıra, teknik paylaşım atölyeleri kurulacak. Tiyatro gösterilerinin gerçekleşeceği festivalde, müzik dinletilerini de yer alacak.

FESTİVALDE GELENEKSEL EL SANATLARINI ÖĞRENECEKLER

Kültür ve sanat paylaşımı adına önemli bir buluşma olacak olan festival; Geleneksel el sanatları stantlarının yanı sıra, teknik paylaşım atölyeleri, tiyatro gösterileri ve müzik dinletileri ile Gölcük’te sanat dolu iki gün yaşatacak.

FESTİVALİ İÇİN KAYITLAR BAŞLIYOR

Festivalde stant açarak katılmak isteyen el sanatçıları ve ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 0549 735 26 94 numaralı telefonu arayabilecek. Başvurular ise festival@golcuk.bel.tr mail adresine yapabilecek.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X