HÜRRİYET BORUYU ÇIKARDI FETHİYE CADDESİ ESNAFINA SESLENDİ “YILLARCA ZEHİRLEDİNİZ BU MİLLETİ”

11 Nisan 2023 17:52
İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısında 2022 yılı faaliyet raporu görüşüldü.

 İzmit Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısı ikinci birleşimi bugün Belsa Plaza’da bulunan toplantı salonunda gerçekleşti. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in başkanlık ettiği ve 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandığı mecliste 2022 yılı faaliyet raporu da görüşüldü. Meclis üyelerinin yaptıkları konuşmaların ardından son kez söz alan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Fethiye Caddesi ve yan yolları üzerinde başlatılan ve hala bitmeyen alt yapı ve üst yapı çalışmalarına gelen eleştirilere cevap verdi.

“YILLARCA ZEHİRLEDİNİZ BU MİLLETİ”

Hürriyet;” “Bu nedir Fethiye Caddesi’nde hizmet alan insanlarımıza sesleniyorum. Boru mu bu? boru. Bu asbestli boru, bizim alt yapıya girdiğimizde bunlardan onlarca gördük. Yıllarca zehirlediniz bu milleti. 25 yıldır el sürmediğiniz milleti zehirlediğiniz borular bunlar.

“DEVLETİN YAPAMADIĞI PROJEYİ İZMİT BELEDİYESİ YAPSIN DİYORSUNUZ”

Yeni Cuma’da da sizin atadığınız kurul başkanının diretmesi yüzünden tam bir sene uğraştık trafo yeniledik. Yeni Cuma hem ekonomik sıkıntılar nedeni hem de trafo nedeni ile zaman kaybı yaşadı. Yeni Cuma ihalesi oldu, aynen şu manşetleri attırdınız ’yandaşa verdiler yeni Cuma ihalesini’ dediniz. Peki Yeni Cuma’da adamlar bitiremedi bir dünya ceza uyguladık. Yasaklı hale getirdik. Cedit’i verin dediniz verdik. Bakan aralık ayında temeli atıyoruz demişti iki yıl önce. Nerede temel? Devletin bile yapamadığı bir projeyi İzmit Belediyesi yapsın diyorsunuz. “ dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X