Ailesi perişan... 8 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan kaçırıldı!

06 Aralık 2023 17:07
Kocaeli’de yaşayan 18 yaşındaki Melis Özge Gürdoğan, 30 yaşında ve 2 aylık bebeği olan komşusu Murat K. tarafından kaçırıldı. Kızı kaçırılan anne Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında üç ay önce 18 yaşına giren Kocaeli’de yaşayan Melis Özge Gürdoğan’ın annesi ve ablası katılarak yardım istedi. Canlı yayına katılan anne Emine ve ablası Zeynep, Melis Özge Gürdoğan’ın dün 30 yaşındaki üst kat komşuları tarafından kaçırıldığını öne sürdü. Gözyaşları içerisindeki anne Emine, kızının 3 ay önce 18 yaşına girdiğini belirterek “Benim kızım daha küçük. Karakola başvurdum, 18 yaşını doldurduğu için bir şey yapamıyoruz. Kesin kızımın videosu falan var. O benim kuzum ya, evimizin her şeyi. Kızımı üst kat komşumuz Murat K., dershane çıkışı kaçırdı. Kızıma daha önce de bu kişi birçok kez rahatsız etti hatta cinsel saldırıda bulundu” diye iddialarda bulundu.

BENİ ÖLDÜRÜRSENİZ KIZINIZI ALABİLİRSİNİZ

Kızını kaçıran Murat K.’nın iki aylık bebeği olduğunu da söyleyen anne Emine, “Kurat, kızımı dershane çıkışı kaçırmış. Sonrasında da beni arayarak ‘Kızınız bende ancak beni öldürürseniz onu alabilirsiniz’ dedi. Kızım ondan çok korktuğu ve tehdit ettiği için kaçtı. Evden kaçarken sadece yanına 3 tane pelüş oyuncağını almış. Lütfen benim kızımı bulun, benim kızım okuyordu, okuyacaktı. Ayaklarınızın altını öpeyim, karakola gitmiş ‘Kendi rızamla gittim’ diye. Yalan Müge hanım yalan, ben kızımı istiyorum” dedi. Anne ve kızı, kayıp olan Melis Özge Gürdoğan’ı görenlerden yardım istedi. Sunucu Müge Anlı ise “Merak etmeyin, kızını buluruz” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X