İSTİFA ETTİ! ADAYLIĞINI AÇIKLADI “İZMİT’İ TEKRAR AK PARTİ BELEDİYESİ YAPACAĞIZ”

31 Ağustos 2023 19:03
AK Parti İzmit İlçe Başkanı Muharrem Tutuş, yerel seçimlerde İzmit Belediye Başkan aday adayı olmak için istifa etti.

AK Parti’de belediye başkan aday adayı olmak isteyen ilçe başkanları istifalarını vermeye başladı.

TUTUŞ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 Bu kapsamda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e yaptığı etkin muhalefetle öne çıkan ve AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in Milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından İlçe Başkanlığına atanan Muharrem Tutuş bugün düzenlediği basın açıklaması ile adaylığını açıkladı.

TEŞEKKÜR ETTİ

İlçe binasında açıklamalarda bulunan Tutuş şu ifadelere yer verdi, ”Bugün karşınızda AK Parti İzmit İlçe Başkanı ve Meclis üyesi olarak bulunuyorum. Atanmış olduğum 21 Mart’tan bu yana birlikte güzel görev yapmış olduğumuzu düşündüğüm il başkanıma belediye başkanıma, milletvekillerimize, kadın kolları başkanımıza, gençlik kolları başkanımıza parantez açmam gerekiyor. 5 yıldan bu yana beraber görev yaptığım meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunarım. Tabi teşkilatımızın uç beyleri dediğimiz mahalle başkanlarımız da burada. Kapı kapı ev ev bu hizmetten geri durmayan mahalle başkanlarımız ve köy temsilcilerimize kalben teşekkür ediyorum.

“ZAMAN ZAMAN ARZU ETMEDİĞİMİZ SONUÇLAR ALDIK”

Söylediğim tarihten bu yana iki seçim geçirdik. Hepimiz gördük ki özellikle İzmit ölçeğinde ben partinin her kademesinde görev yaptım. İzmit’te siyasi olarak bütün görevleri aşağı yukarı yaptım. Bütün seçimlerini dün gibi hatırlıyorum. İzmit’te zaman zaman arzu etmediğimiz sonuçlar aldık. Ancak özellikle son seçimde İzmit az önce saydığım ekiplerin tamamının ortak gayreti ile beraber Türkiye ortalaması ile eşit yüzde 52 oy oranı ile üstelik belediyenin farklı bir partide olmasına ve bütün imkânlarını kullananmış olmasına rağmen alnımızın akı ile bu sürecin altından çıktık. Bu manada da ben bizleri bu sonucu almamıza hak eden İzmitli hemşerilerimize teşekkür etmek isterim.

“İZMİT’İ TEKRAR AK PARTİ BELEDİYESİ YAPACAĞIZ”

Bizim atandığımızdan bu yana söylediğimiz bir şey vardı, biri Cumhurbaşkanımızı seçtirmek diğeri de İzmit’i tekrar AK Parti belediyesi yapmak. İzmit teşkilatı olarak yerel seçim süreci geldiğinde buradaki ekip ile beraber İzmit Belediyesini tekrardan AK Parti belediyeciliği ile buluşturmak için gayretle çalışacağız.

“İSTİFA EDİYORUM”

 Bizim nihai hedefimiz İzmit Belediyesi. Bugün itibar ile yerel seçimlerde İzmit belediyesi Başkan aday adaylığı için istifa ediyorum. Bunu teşkilatımız ile yapmaktan son derece mutlu ve keyifliyim. İnşallah 31 Mart’ta bu teşkilat İzmit Belediyesi’ni AK Parti belediyeciliği ile buluşturacak. Bu dakikadan itibaren genel merkezimiz yeni bir görevlendirme yapana kadar vekaleten Yusuf Sami Çınar yönlendirecektir. “

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X