AK Parti Başkan Adayı Tutuş: "Bu Kenti Birlikte Yöneteceğiz"

08 Şubat 2024 11:59
AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Miraç Kandili gecesi Bağçeşme Cami'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, Miraç Kandili dolayısıyla Orhan Mahallesi Bağçeşme Camii'ne geldi, vatandaşlarla kandilleşti. Gerçekleştirilen programa İzmit İlçe Başkanı Halil Güngör Dokuzlar, Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Hasan Ayaz, Saraybahçe eski Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ve partililer de eşlik etti. Yatsı namazı sonrasında vatandaşlara kandil simidi dağıtan Başkan Adayı Tutuş, camii cemaatiyle de sohbet etti.  Sonrasında vatandaşlar tarafından bölgede bulunan kıraathaneye davet edilen Başkan Tutuş, bölge sakinleriyle sohbet etti.

 
‘GERÇEK BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ ‘


Buluşmada konuşan Başkan Adayı Tutuş: " İlçe belediyesiyle, büyükşehir ile bakanlıklarıyla beraber, bizler de bizden öncekilerin yaptıklarının üzerine, bir çivi daha çakmak için çalışacağız.  Biz belediye başkanı olsak da, olmasak da, bu kentin insanıyız. Ekmeğimizi de bu kentte kazanıyoruz, evimizde, köyümüzde bu kentte. Şu Anda beyanname çalışması yapıyoruz. Kentimize yapabileceğimiz çalışmalarla ilgili muhtarlarımızla, oda başkanlarımızla fikir alışverişi yapıyoruz. Bu kentte bir şeyler yapılması gerekiyorsa, beraber istişarelerde yapılmalı. Benim belediyecilik anlayışım bu. Mahallemizin neye ihtiyacı varsa geleceğiz, oturacağız, nereden başlamamız gerekiyorsa birlikte başlayacağız. Bu kenti birlikte yöneteceğiz. Gerçek belediyecilik yapmak için, sizlerle beraber bu belediyeciliği yapmak için bu göreve talip oldum. Gençliğimizle, enerjimizle inşallah önümüzdeki süreçte gerçek manada belediyecilik ortaya koyacağız. Samimiyetiniz için, bu güzel sohbete ortak olduğunuz için teşekkür ediyorum” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X