Akrabalar arasındaki silahlı kavga kanlı bitti: 1 ölü

30 Ağustos 2023 00:51
Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 25 Ağustos Cumartesi günü Çayırova ilçesi Şekerpınar mevkii TEM Otoyolu, bağlantı yolunda meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Turhan ile akrabaları F.T, B.T, H.T. ve F.T. arasında bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Yaşanan arbedede ateşlenen silahtan çıkan kurşunların hedefi olan Mehmet Turhan kanlar içinde yerde kaldı. Olaya karışan akrabalar F.T., B.T., H.T. ve F.T. ise kaçarak uzaklaştı. Durum polis ekiplerine ihbar verildi. İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri Mehmet Turhan’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Ekipleri olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı. Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde F.T., B.T., H.T. ve F.T. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliye sevk edilen 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X