Başkan Büyükakın: Tesislerimizin tamamı halkımızın emrinde

28 Kasım 2023 09:30
Sporun tabana yayılması ve bir yaşam kültürü haline gelmesini çok önemseyen Başkan Büyükakın, “Sporun her kesime eksizsiz ulaşması en önemli çabamız” dedi

Spora ve sporcuya yaptığı yatırımlarla birlikte spor kulüplerine destekleriyle Kocaeli’nde çok önemli hizmetlere imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Birlikspor Başkanı Şener Yılmaz, Diliskelesi Spor Kulüp Başkanı Sinan Yaşar,  Kocaeli Büyükşehir Briç Spor Kulübü Başkanı Erdem Karayel, Gölcük Spor Kulübü Başkanı Fikret Ormancıoğlu, Ereğlispor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Özcan ile yönetimlerini makamında ayrı ayrı konuk etti. Gençlik ve spor hizmetlerine dönük projeleriyle şehrin her köşesinde geleceği şekillendirecek gençleri sporla tanıştırmak, onların ileride daha başarılı bireyler olmasını sağlamak için çalıştıklarını dile getiren Başkan Büyükakın, konuklarıyla şehirdeki spor projeleri üzerine de görüş alışverişi yaptı.

 

“TÜM İMKÂNLARIMIZI SEFERBER ETTİK”

Her yaştan vatandaşın sporla ilgilenmesinin sağlıklı bir toplumun oluşmasına büyük katkı vereceğine dair görüşlerini de vurgulayan konuklarına, “Sporun tabana yayılması ve bir yaşam kültürü haline gelmesini çok önemsiyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Sporun her kesime doğru oranda ve eksizsiz olarak ulaşması en önemli çabamız. Bu nedenle sporun Kocaeli’nde gelişimi için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Çok amaçlı ve modern tesislerimiz her ilçemizdeki vatandaşların kullanımına açık olarak faaliyet gösteriyor” şeklinde konuştu.

 

“ŞAMPİYONLARIN ŞEHRİ YAPMAK İÇİN YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ”

Başkan Büyükakın ayrıca, “Her yaştan vatandaşımızın faydalanabildiği spor tesislerimizde yüzmeden basketbola, okçuluktan voleybola birçok branşta spor yapılabiliyor. Bu tesislerimizin tamamı Kocaeli halkımızın hizmetinde. İmkanlarımız doğrultusunda spor tesislerimizin sayısını sürekli olarak artırmaya devam ediyoruz. Hepinizin bildiği üzere Gebze’de hizmete açtığımız Gebze Sporcu Eğitim Merkezimiz (GEBZESEM) ve İzmit’te bulunan SEKASEM Türkiye’nin en büyük sporcu eğitim merkezi ünvanına sahip spor merkezlerimiz. Kentimizdeki tüm tesislerimizle Kocaeli’ni şampiyonların şehri yapmak için yolumuza devam ediyoruz. Ülke ve şehrimizin sporunun gelişmesi kulüplerimizin gelişmesiyle doğru orantılıdır. Bunun yanında spor gençlerimizin hem hayatına hem de eğitimine bambaşka ufuklar katar. Bu bilinçle çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X