BELEDİYE BAŞKANI MI SEÇİYORUZ KÜÇÜK GENEL BAŞKAN MI?

30 Eylül 2023 15:29
CHP Genel Başkan Adayı İlhan Cihaner CHP Kocaeli İl Kongresinde yaptığı konuşmada “CHP’de belediye- örgüt ilişkileri hep sıkıntılıydı ama artık iş vesayete döndü. Belediye başkanı mı seçiyoruz küçük küçük genel başkanlar mı seçiyoruz belli değil.” İfadelerine yer verdi.

CHP Kocaeli İl Kongresi bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. İki adaylı gerçekleşen kongrede mevcut başkan Bülent Sarı ve Uğraş Çiftçi başkanlık için yarışacak. 642 delegenin oy kullanma hakkı bulunurken 30 yönetim kurulu üyesi ve 28 kurultay delegesi de belirlenecek.

“KENDİ YAPTIĞI ŞEYLER PARTİE MAL EDİLMİYOR”

CHP Genel Başkan Adayı İlhan Cihaner “CHP’de belediye- örgüt ilişkileri hep sıkıntılıydı ama artık iş vesayete döndü. Belediye başkanı mı seçiyoruz küçük küçük genel başkanlar mı seçiyoruz belli değil. Mahalleyi de belirlemeye çalışıyor ili ve ilçeyi de belirlemeye çalışıyor. Bu belediye ve örgüt ilişkisini terse çevirmek zorundayız. Belediye başkanları nihayetinde belediyeye hizmet etmek için seçilirler. Kendi iyi yaptığı şeyler partiye mal edilmiyor. Partiyi kambur olarak gören siyaseti yok sayan bit durum yaşadık ve buradaki asıl yenilgi de burada yaşandı.” Dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X