Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu öğrencileri Yerli Malı Haftası’nı kutladı

16 Aralık 2023 09:55
İzmit’in Yenişehir Mahallesi’nde çift dilli okul öncesi eğitimi veren Bilgi Köprüsü Kids Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrenciler, Yerli Malı Haftası kapsamında etkinlik düzenledi

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası münasebetiyle Bilgi Köprüsü KIDS Anaokulu'nda ülkemizin tüm coğrafi bölgelerinin özellikleri ele alınarak yerli malların tüketiminin teşvik edilmesi ve milli ekonominin güçlendirilmesi ve miniklerin bilinçlendirilmesi maksadıyla etkinlik düzenlendi.

ÖĞRETMEN VE ARKADAŞLARI İLE PAYLAŞTILAR

Etkinlik kapsamında coğrafi bölgelerle özdeşleşmiş temaları kullanarak yöresel kıyafet giyen minik öğrenciler, evlerden getirdikleri birbirinden lezzetli yöresel yemekleri, sazlı sözlü türküler eşliğinde sergiledi. Çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlenen minik öğrenciler, daha sonra sergiledikleri lezzetleri öğretmenlerine ve arkadaşlarına ikram etti.

“YERLİ MALININ DEĞERİNİ ANLIYORLAR”

Düzenlenen etkinlik hakkında konuşan Okul Müdürü Emine Arpacı, “Küçük yaşlardaki çocuklarımıza yerli üretim ve kullanım bilincini aşılamak, bizim için son derece önemli bir hedef. Bu tür etkinlikler aracılığıyla, miniklerimiz yerli malı tercih etmenin değerini daha iyi anlıyorlar. Bu etkinlikte emeği geçen idarecilere, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X