“BİZ ALLAH’TAN HAYIRLI OLANI İSTEDİK”

09 Nisan 2023 23:12
AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek bugün açıklanan AK Parti Kocaeli Milletvekili listesine giremedi. Civelek'ten ilk açıklama geldi.

AK Parti Kocaeli’de bugün heyecan hâkim. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri kapsamında AK Parti Kocaeli’de rekor katılımla 151 aday adayı başvurusunu yaptı. Aday adaylığı başvurularının ardından ise temayül yoklaması gerçekleşti. AK Parti Kocaeli’de de aday listesi bugün belli oldu.  İl Başkanı Şahin Talus başkanlığında Seka Bahçe Salonunda yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda Talus listeye giren isimleri açıkladı. AK Parti eski İl Başkanı Mahmut Civelek liste dışı kaldı. Liste dışı kalan Civelek'ten ilk açıklama geldi. 

“BİZ ALLAH’TAN HAYIRLI OLANI İSTEDİK”

 “Birlik beraberlik içinde çok güzel bir aday adaylığı süreci geçirdik.Bu süreçte daima yanımda olan öncelikle aileme çok teşekkür ederim.Aday adaylık başvurumda beni yalnız bırakmayan, gördüğü her ortamda desteğini dile getiren, dualarını benden esirgemeyen, desteğini bana hissettiren bütün dostlarıma çok teşekkür ederim.Ayrıca temayülde listelerinde bana yer veren, beni gönüllerinde misafir eden, gittiğim ziyaretlerde beni sevgiyle karşılayan, bütün teşkilat mensuplarımıza tek tek çok teşekkür ederim. Biz Allah’tan hayırlı olanı istedik, Allah hayırlı olanı nasip etti. Listede olan bütün adaylarımıza da başarılar dilerim.”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X