BÜYÜKAKIN'DAN MUHALEFETE “DÖNME DOLAP GİBİLER”

21 Mayıs 2023 15:19
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın;” Rakiplerimizin şakulü kaydı, her gün başka bir şey söylüyorlar, hangi işareti yapacaklarını nereye işaret vereceklerini şaşırdılar. Dönme dolap gibiler.”

YILDIRIM KOCAELİ’DE, MAHALLE BAŞKANLARI İLE BULUŞTU

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı, Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ilimize ağırlıyor. Yıldırım da katılımı ile bugün, Kocaeli Kongre Merkezi’nde mahalle başkanları ile toplantı gerçekleştirildi.Programa AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sadettin Hülagü, Radiye Sezer Katırcıoğlu, Veysal Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, Sami Çakır, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın,  AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, belediye başkanları, ilçe başkanları, yöneticiler ve partililer katıldı.

“TÜM İLÇELERDE BİRİNCİ OLDUK”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus; “71 gündür sahadayız. 472 mahallemizde ramazanda sofralarındaydık halkımızın, sokaktaydık elimizden geldiğince gece gündüz çalıştık Kocaeli’de tüm ilçelerde birinci olduk 54. 27 oy aldık. Seçim bitti mi bitmedi hemen toplantılar yaptık Allah’ın izni ile 28 Mayıs’ta Kocaeli’den daha güçlü destek vermek için gece gündüz çalışıyoruz.”

“DÖNME DOLAP GİBİLER”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın;” Rakiplerimizin şakulü kaydı, her gün başka bir şey söylüyorlar, hangi işareti yapacaklarını nereye işaret vereceklerini şaşırdılar. Dönme dolap gibiler. Daha da şaşıracaklar ama bizim istikametimiz hiç değişmiyor. Mesajımız da belli. Sizden de istediğimiz durmadan yola devam etmek. Allah sizden razı olsun”

“AGRESİF MİLLET KOALİSYONUNA KARŞI DİMDİK DURDULAR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu;” Gururla söylüyorum aramızda kıymetli bir misafirimiz var yolları bölen ama gönülleri birleştiren, hava yollarını halkın yolu yapan son Başbakanımız şehrimize hoş geldiniz. Bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum, her an bizim yanımızda oldular, Cumhurbaşkanımızın eli ayağı oldular. Agresif Millet koalisyonuna karşı dimdik durdular. 28 Mayıs’a giderken her dakikasını değerlendireceğiz. “

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X