ÇAKAR SERT KONUŞTU! "MİLLETVEKİLLERİ DE MECLİS ÜYELERİ DE HALKA İNMİYOR"

24 Ağustos 2023 18:59
Cengiz Çakar bugün CHP İzmit ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Çakar “Biz birbirimizi sevmek zorundayız yukarıdan aşağı örgütlenme olmaz. Bu üyeler nitelikli üyelendirme yapacaksın milletvekilleri meclis üyelerini bu insanlar belirleyecek sen belirlersen bu meclis üyeleri milletvekilleri insanların yanına inmiyor.” Dedi.

 CHP’de kongre süreci devam ediyor. 2 Eylül’de yapılması planlanan CHP İzmit İlçe kongresinde aday olacak olan İzmit Belediye Başkan aday adayı olan, CHP’nin tanınmış isimlerinden Cengiz Çakar bugün İlçe binasında adaylık açıklamasını gerçekleştirdi.

“CHP’YE ÇOK ŞEY KAZANDIRMADI”

Çakar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı başkanıma teşekkür ediyorum. Yukarıdan aşağı örgütlenme modeli CHP ye çok şey kazandırmadı. Buradan yola çıkarken yukarıdan bir şey işaret edenlerin adaylığı ile değil, hiç üşenmeden köy köy delegelerin üyelerin düşüncelerini öğrenmek için yakın arkadaşlarımla onlarla buluşmaya çalıştım. 10 Eylül tarihini baz alarak hepsinin elini sıkmak için plan yaptık ama 9 Eylül etkinliği nedeni ile 2 eylüle alınınca bazıları ile telefon görüşmeleri yaptık. Birçok köylü insanımızın birebir yaşadığı ortamı gördüm üzüldüğümüz noktalar oldu senelerce siyasilerin gelmediği köylere şahit oldum eksik olabilir gidilmemiş olabilir ama biz ekip arkadaşlarımızla bu işi aldığımızda bu eksiklikleri tamamlamak bizim görevimiz olacaktır. Biz bu insanlar ne istiyor diye görmek için gittik. Ak Partinin zulmümün herkes farkında, CHP’den beklenen birlik beraberlik. Biz göreve geldiğimiz gibi birlik beraberliği öne çıkaracağız.

“KİMSEYİ RAKİP GÖRMÜYORUM”

 Biz birbirimizi sevmek zorundayız yukarıdan aşağı örgütlenme olmaz. Bu üyeler nitelikli üyelendirme yapacaksın meclis üyelerini bu insanlar belirleyecek sen belirlersen bu milletvekilleri meclis üyeleri insanların yanına inmiyor. Ben 400 delegeyi tek tek aradım özellikle Alikâhyadaki kardeşlerimiz tarım ve fındık ile ilgili çok müsait değiller. 78’e yalın arkadaşımız buraya şu an katılamadı emek peşindeler. Bize düşen şu, bu partinin gerçekten sevgiye ihtiyacı var ben rakip olarak kimseyi görmüyorum. Hepsini de davet ettim Gökhan ve devrim bal arkadaşımı onlarla bir sıkıntım olmaz. Ortak bir arkadaşımız “o kadar mutluyum ki sen de kazansa o da kazansa mutlu olacağım dedi ben de Gökhan Ercan da kazansa Devrim Bal da kazansa, Engin Özcan da kazansa çok mutlu olacağım” dedi.  Ben ve arkadaşlarım kimseye bağlı değiliz bizim bağlı olduğumuz CHP ve delegeleridir” dedi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X