CHP'DE DİSİPLİN TARTIŞMASI!

27 Temmuz 2023 14:20
CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir’in CHP’li Vekillere yönelik yaptığı sitem dolu paylaşım CHP’yi karıştırdı.

Büyükşehir Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Milletvekillerinin mahalle ziyaretlerini eleştirerek “Milletvekili mahalleye ziyarete gidiyor. Bir bakıyorsun yanında 1 tane meclis üyesi almamış. Düşünemiyor ki, mahallede yaşayan vatandaş belediye ile ilgili bir soru sorar veya bir talebini iletir.Amacın gerçekten o mahallede çözüm üretmek ve sorunlara derman olmak ise mutlaka meclis üyesini yanına alacaksın.  Sadece o mahalleye gitmek için gitmeyeceksin. Lafa gelince meclis üyelerine laf etmeyi iyi bilirler. Devam edin bakalım. Şu an sadece seyrediyoruz.”ifadelerine yer vermişti.

“SOSYAL MEDYADAN GİDER YAPMAMALI”

Taşdemir’in açıklamasına destek olanlar kadar eleştirilenler de oldu. CHP Kocaeli eski İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Acurman  paylaşımın altına yaptığı yorumunda “Haklı olup olmamak önemli ama disiplin ondan da önemli… Partinin seçilmişleri sosyal medyada mı birbirine gider yapmalı… Ne demek “ devam edin bakalım. Şu an sadece seyrediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ALKOLİK REZİL BİR ADAMI KOLLAMANIZDAN BELLİ NE KADAR DİSİPLİNLİ OLDUĞUNUZ”

Acurman’ın yorumuna CHP Derince eski İlçe Başkanı Birkan Koçak hakkındaki taciz iddialarını dile getirdiği için disipline verilen Cevahir Akyıldız tepkili bir şekilde cevap verdi.Akyıldız verdiği cevabında  :  “Disiplin den bahsetmeniz çok ilginç doğrusu. Alkolik rezil bir adamı üstelikte adı tacizlerle anılan MYK kararıyla görevden alınan bir embesili koruyup kollamanızdan belli ne kadar disiplinli olduğunuz. Bitirdiniz partiyi ama helal olsun her tür rezilliğe rağmen 5 li çetenin taşeronunu vekil yapmayı başardınız. Kutlarım sizi. Sırada ne var?” dedi

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X