CHP’DEN BAŞKAN HÜRRİYET’E ÇAĞRI “İYİ PARTİ’YE GEÇ!”

06 Mart 2023 14:10
Meral Akşener'in 6'lı masa ayrışığı sonrası bozulan ittifak kendi içinde de çatırdıyor.CHP'li isimler İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'e 'İYİ Parti'ye geç' çağrısı yapmaya başladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masayı dağıtmasının ardından Millet İttifakı arasında çatırdamalar baş gösterdi. Muhalefet Peş peşe yapılan açıklamalar ile birbirlerine gönderme yapmaya başladı. İYİ Parti’nin açıklamasının ardından ise gözler İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e çevrildi. Her fırsatta örgütle karşı karşıya gelen ve CHP’li pek çok isim ile arasında husumet olan Fatma Başkan’a fırsattan istifade bir çağrı yapıldı. CHP’li Bülent Sadıkoğlu sosyal medya hesabı üzerinden Başkan Hürriyet’e “Örgütünü kendi istikbali için yok sayan , önünde engel gören ve küçümseyen FATMA KAPLAN HÜRRİYET’e açık çağrı yapıyoruz…Ya Göründüğün gibi ol “ Aidiyet hissettiğin İYİ partiye geç “ dedi.

"İYİ PARTİ'YE GEÇ"

Bülent Sadıkoğlu  “FATMA KAPLAN HÜRRİYET’E AÇIK ÇAĞRI…

Ülkemiz yaklaşık yirmi küsür yıldır TEK adam rejimiyle yönetilmektedirBu süreçte , Cumhuriyetimizin temel değerleri bir bir yok edilmiş, Parlamento etkisizleştirilmiş, neredeyse ülkemizin tüm kurumları TEK adamın iki dudağı arasında sıkışıp kalmıştır.Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu TEK adam rejimine karşı yeni bir blok yaratmak için altılı masayı kurmuş ve süreç boyunca tüm fedakarlıkları göstermiştir.Gelinen nokta ortadadır. Şimdi tarafını seçme zamanıdır.Şimdi gelelim asıl konumuza…Seçildiği günden beri Cumhuriyet Halk Partililere düşman gibi davranan,İl Başkanını tanımayan,İlçe Başkanını tanımayan,Partisinin Ne büyükşehir, Ne İzmit Belediyesi grup toplantılarına katılmayan, meclislere iştirak etmeyen,işe alımlarda İYİ Parti ile istişare edip, Kendi parti yöneticilerini yok sayan,Yıllardır partisine emek verenler yerine , eş dost akraba ve komşularını belediyeye dolduran,İşe aldığı İYİ partilileri pamuklarda sararken, kendi partililerine eziyet eden,Her konuda paylaşım yaparken ,Altılı Masa dağıldığında kendi genel Başkanına destek paylaşımıyapamayan,İYİ parti Genel Başkanının Abisinin adını Parklara , spor komplekslerine , eğitim kurumlarına verirken , kendi parti geçmişinden hiçbir büyüğünün ismini hiçbir yere layık görmeyen,İYİ Parti Yöneticilerine gülücükler dağıtırken kendi Partisindeki yöneticilerine “Destek istemiyoruz, köstek olmayın yeter diyen “ ,Örgütünü kendi istikbali için yok sayan , önünde engel gören ve küçümseyen FATMA KAPLAN HÜRRİYET’e açık çağrı yapıyoruz…Ya Göründüğün gibi ol “ Aidiyet hissettiğin İYİ partiye geç “Ya da kağıt üstünde olduğun gibi “ Cumhuriye Halk Partili olmayı dene “

Bu açıklamaya ise uzun zamandır Fatma Başkan ile arasının açık olduğu bilinen  İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman şen Bu yazıya şapka çıkarılır VESSELAM….!" dedi. 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X