CHP’Lİ İSİMDEN TUTUŞ PAYLAŞIMI

14 Aralık 2023 17:09
İzmit Belediye Meclisi CHP Meclis Üyesi ve CHP İzmit’te ağır toplardan olan Süleyman Şen, Ak Parti Meclis Üyesi Çağlayan Duman’ın işyerinin önünde, AK Parti Gurup Başkan Vekili ve İzmit Belediye Başkan aday adayı Muharrem Tutuş’ unda içerisinde yer aldığı fotoğraf karesini “Önemli olan ötekileştirmemek bizler İzmit’in evlatlarıyız vesselam ”sözleri ile paylaştı.

İzmitlilerin ve teşkilatın büyük ölçüde desteğini arkasına almayı başaran AK Parti İzmit Belediyesi başkan aday adayı Muharrem Tutuş, her kesimden her görüşten isimin desteğini de almaya devam ediyor. Bir zamanlar İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile yakın çalışan ve şuan araları açık olan neredeyse tüm isimler Tutuş’a ciddi destek veriyor. Hürriyet’in İzmit Belediyesi’ne yeniden adaylığı noktasında kesin gözüyle bakıldığı bir süreçte, Hürriyet’in arasının bozuk olduğu isimlerden, Tutuş’a adeta destek paylaşımları gelmeye başladı. Mecliste ortaya koyduğu etkin mücadele ile  Hürriyet’e paun kaybettiren hatta meclise bile gelemez hale getiren Muharrem Tutuş, AK Partililerin gözünde kazandığı sempatisini diğer partilere gönül vermiş isimlerde de kazanmaya devam ediyor.

BİZLER İZMİTİN EVLATLARIYIZ

Zamanlama olarak oldukça manidar ve samimi bulunan bu fotoğraf karesinde, soldan, sağa; bir dönem sıkı AK Partili olan hatta İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile kanlı bıçaklı kavgalar eden daha sonrasında Hürriyet ile araları düzelen Kabaoğlu Muhtarı Ali Akbaş, İzmit Belediye Meclisi AK Parti Meclis Üyesi Vedat Yoldaş, İzmit Belediye Meclisi CHP’li Meclis Üyesi Süleyman Şen, AK Parti Meclis Üyesi Güzin Taştekin, AK Parti Gurup Başkanvekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile aralarının açık olduğu bilinen yine AK Parti muhalifi Sanatçı Taner Eyüpoğlu, önceki dönem AK Parti İzmit İlçe Başkan Vekili Rıfat Akbaş, AK Parti Meclis Üyesi Çağlayan Duman, AK Parti’li Rafet Yücel ve Sepetçi Muhtarı Necdet Çetin yer aldı.CHP''li Süleyman Şen bu kareyi "İzmit Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Süleyman Şen ile yan yana geldi. Şen o kareyi sosyal medya hesabı üzerinden “Önemli olan ötekileştirmemek bizler izmit’in evlatlarıyız vesselam….!" Sözleri ile paylaştı.

 

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X