Çınarlı Mahallesi’ne ‘KADIN ELİ’ değecek

21 Temmuz 2023 08:32
Derince İlçe Çınarlı Mahalle Muhtarlığına aday olduğunu açıklayan Derince’nin sevilen insanlarından Zeynep Şamlı, Çınarlı Mahallesi'ne kadın eli değecek. Çınarlı Mahallesi, arzu ettiği hizmetlere kavuşacaktır' dedi. Toplumun her kesimini kapsayan ekiple yola çıkacağını belirten Şamlı; ‘Çınarlı Mahallesi cazibe merkezi olacak.” dedi.

MAHALLEMİN SORUNLARINI BİLYORUM

Çınarlı Mahallesi’nde 18 yıldır ikamet ettiğini belirten Zeynep Şamlı, 'Mahallemizin sorunlarını biliyorum. Sosyal statüsünü iyi analiz ettim. İkamet etmiş olduğum günden bu güne kadar her zaman halkımızın içinde olduk; onlarla bütünleştik; sorunlarını dinledim; sevinçlerine ortak oldum. Çevremde oluşan beklenti; hizmet yapacağıma olan inancım; mahalle halkımız isteği ile muhtarlığa adaylığımı koydum. Amacım; mahallemizin sorunlarını çözmek; insanlara ve mahalle halkımıza hizmet etmektir. Yerel yönetimlerin içindeyim ve hizmetin nasıl yapılacağını çok iyi biliyorum" dedi.

CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Muhtarlık yoluna çıkarken ‘Mahallemizi cazibe merkezi yapacağız’ diyerek yola çıktığını belirten Şamlı, “ Güçlü bir ekibimiz var. Mahallenin en ince ayrıntısına kadar sorunlarına hâkimim. Bu sorunları çözmek için ekibimle birlikte,  gece-gündüz demeden çalışacağız. Bizim amacımız, devletin ilgili kurumlarıyla mahalle halkı arasında köprü oluşturmak; en güzel hizmeti,  en kısa zamanda mahallemize kazandırmaktır." dedi.

'MAĞDUR AİLELERİN YANINDAYIM'

Bu güne kadar birçok sivil toplum örgütünde vazife yaptığını belirten Zeynep Şamlı  "En önemli hedeflerimden biri; mutlak suretle mahallemizde bulunan yardıma muhtaç her aileyi tespit edeceğim ve bu ailelerin mağduriyetini gidermek için bütün imkânları seferber edeceğim. Mağdurun, mazlumun, garibanın, haksızlığa uğramış insanın yanında bu güne kadar hep oldum; muhtar seçildiğim takdirde de kurumsal olarak daha fazla yanında olacağım. Dertli insanların derdini; derdim bileceğim; sevinçlerine de ortak olacağım." dedi.

'GENÇLER, GELECEĞİMİZDİR'

Ülkemizin emanetçisi olan gençlere sahip çıkmak için mahalleye önemli sosyal etkinliklerin, yapacağını belirten Zeynep Şamlı, " Biz, iş olsun diye asla muhtarlığa aday olmadık. Hedeflerimiz var. Bunlardan biri de; gençlerimize sahip çıkmaktır. Bu amaçla, sportif faaliyetlerin yapılacağı alanlar oluşturacağız ve onlara sahip çıkacağız. Gençlerimizin eğleneceği, dinleneceği, sohbet edeceği alanlar oluşturmak ve onların elinden tutmak istiyorum. Çünkü gençlik demek, gelecek demektir. Bu gün gençliğine sahip çıkmayan, geleceğinden endişe duymalıdır” dedi.

HERKESİ KAPSAYACAK

Çınarlı Mahallesi’nde yaşayan herkesi kapsayacak bir şekilde ekip oluşturacağını belirten Şamlı, ‘Şu anda yola çıktığımız ekip arkadaşlarımızla devam ediyorum. İstişarelerim devam ediyor. Ben sadece hizmet etmek için bu yola çıktım. Muhtarlık benim için hizmet aracıdır. Amacım, hizmet etmektir. Mahallemizde yaşayan herkesin temsil edileceği bir ekip oluşturacağım’ dedi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X