DEMİRBAŞ “YAŞANACAK HER TÜRLÜ HUZURSUZLUĞUN SORUMLUSU HÜRRİYET”

26 Mayıs 2023 18:32
MHP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Nuri Demirbaş;” İzmit’te seçime iki gün kala yaşanacak her türlü huzursuzluğun sorumlusunun hukuk ve kural tanımaz Fatma Kaplan Hürriyet olacağını şimdiden kamuoyu ile paylaşırız.”

 İzmit Belediyesi’nin yürüyüş yolu üzerinde kurduğu dev LED ekran kentte adeta kargaşa yarattı. Siyasi partiler arasında başlayan ekran savaşı 3 gündür devam ediyor. İlçe Seçim Kurulu tarafından kaldırılması yönündeki karara uymayan Hürriyet’e ilk misilleme MHP’den gelmişti. İlçe binası önüne ekran kuran MHP ve CHP arasında ilk gün çıkan kavganın ardından AK Parti teşkilatı da CHP’nin tam karşısına üzerinde ekran olan araç kurunca çarşı pazar birbirine girdi.  İzmit İlçe Seçim Kurulu tarafından propaganda amaçlı kurulan dijital ekran ve stantların kaldırılması yönünde alınan karar sonrası Millet İttifakı’nın led ekranı kaldırılmıştı. Bugün kararın yeniden tebliğ edilmesi ile Millet İttifakı led ekranı yeniden ilçe binasının önüne kurdu.

“TEK MAĞDURUN KENDİSİ OLDUĞUNU İDDİA EDİYOR”

MHP Kocaeli İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada;” İzmit Yürüyüş Yolu, kamusal alandır. CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nın bu yolla direkt bağlantısı yoktur.  Aradan yol geçmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi İzmit İlçe Başkanlığımızın giriş kapısı ise direkt bu yola açılıyor. Buna rağmen Kocaeli Valiliğinin aldığı karara uyarak, İlçe Başkanlığımızın önüne kurduğumuz led ekranı biz kaldırdık. Ama günlerdir perde arkasında kalarak şehrimizi kaosa sürüklemek için uğraşan, bugün arz-ı endam eden İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, tek mağdurun kendisi olduğunu, kendisine haksızlık yapıldığını iddia ediyor.

“YAŞANAN HER TÜRLÜ HUZURSUZLUĞUN SORUMLUSU HÜRRİYET”

 

Kirli siyasetiniz ve iki yüzlülüğünüzü pazar günü sandıkta milletimiz yüzünüze çarpacak. Ama İzmit bu yaptıklarınızı, milletimize verdiğiniz rahatsızlığı da hiç unutmayacak. İzmit’te seçime iki gün kala yaşanacak her türlü huzursuzluğun sorumlusunun hukuk ve kural tanımaz Fatma Kaplan Hürriyet olacağını şimdiden kamuoyu ile paylaşırız."

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X