Derince’de Demokrasi Şöleni

15 Mayıs 2023 11:21
14 Mayıs tarihinde yapılan seçimler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın zaferiyle sonuçlanırken Derince’de de demokrasi şöleni yaşandı

ERDOĞAN VE CUMHUR İTTİFAKI

Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi yurt genelinde geniş bir katılım ve huzur içerisinde geçerken Kocaeli’de de seçime katılım oranı son derece yüksek oldu. Derince genelinde de vatandaşlar sandık başına giderek demokrasi şöleninde oylarını kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı’nın açık zaferiyle sonuçlanan seçim sürecinde Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de gün boyu vatandaşların yanında olarak, onları yalnız bırakmadı.

BAŞKAN AYGÜN YALNIZ BIRAKMADI

Seçim gününe Kocaeli Milletvekili Veysel Tipioğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ile ilçe binasında yaptıkları toplantı ile başlayan Başkan Aygün ardından Sırrıpaşa, Dumlupınar, Yenikent ve Deniz Mahalleleri Seçim İrtibat Bürolarını ziyaret etti. Sonrasında Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Dumlupınar Ortaokulu 1229 nolu sandıkta oyunu kullanan Başkan Aygün, gün içerisinde ilçe genelindeki okulları ziyaret ederek sandık kurulu görevlileri ve oy kullanan vatandaşlarla tek tek selamlaştı. 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X