Devlet-Millet İşbirliği ile Yaralarımızı Sarıyoruz

06 Mart 2023 10:01
Depremzede vatandaşlarımıza yönelik Hatay’ın Defne ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aygün, “Devlet-millet işbirliği ile yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu

SAHRA HASTANESİ’NDE İNCELEMELER

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından depremzedelerin yaralarının sarılması için çabalar sürüyor. Devlet – millet işbirliği ile Türkiye’nin adeta tek yürek olduğu bölgede devam eden çalışmalara Derince Belediyesi de katkı sunmaya devam ediyor. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de hafta sonu afet bölgesine giderek devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Hatay’ın Defne ilçesine giden Başkan Aygün, burada AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve ilçe belediye başkanları ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Sahra Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

 

DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ

Hatay Defne’deki temasları sırasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nın kurduğu çadırkent ve yemekhanede de incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Devlet-millet işbirliği ile yaralarımızı sarmaya devam ediyoruz” açıklamasında bulundu. Başkan Aygün, bölgede faaliyetlerini sürdüren Derince Belediyesi çalışanları ile de bir araya geldi. Çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü belirten Başkan Aygün. “Hatay'ın Defne ilçesinde çalışmalarını sürdüren belediye ekiplerimiz, ihtiyaç duyulan her noktada depremzede vatandaşlarımızın yanında ve hizmetinde. Kendilerine samimi gayretleri ve emekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Aygün, Hatay’daki temasları sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurduğu aşevini de ziyaret ederek, çalışanlara kolaylıklar diledi.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X