'GEL MUHARREM' DİYORLARDI ONLARA İYİLİK YAPMAK İÇİN ADAY OLDU!

21 Nisan 2023 12:42
AK Parti İzmit İlçe Bayramlaşmasında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muahrrem İnce'nin üst akıl tarafından çıakrıldığını söyledi.

AK Parti İzmit İlçe bayramlaşması bugün İlçe binasında sabah saatlerinde gerçekleşti. Oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşen programa Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ali Güney, Erkan Aksoy ve partililer katıldı. Programda konuşan Başkan Büyükakın;” FETÖ eşittir CIA PKK da aynı bunları başımıza musallat eden Amerika değil mi? Biz gaz bulmayalım araba yapmayalım Ege bizim demeyelim Akdeniz’de petrol aramaya kalkmayalım Tunus’a gitmeyelim oturalım. Onların bunu istemesi doğal benim kafamın basmadığı Türk ordusu Azerbaycan da işgalcidir diyen Ünal Çeliköz. Ben Azeri kardeşime yardım etmek için oradayım, kimi İHA’dan SİHA’dan rahatsız uydu gönderiyoruz Yunanistan rahatsız, bunları anlıyorum.

“TERÖR DEVLETİ KURMAK İÇİN MÜCADELE EDİYORAR”

TCG Anadolu’nun Yunanistan’ı rahatsız ermesini anlıyorum ama içeren gazdan, TOGG’dan rahatsız olanların hangi toprakların evladı olduğunu anlayamıyorum. Bu susulacak bir şey değil bu nasıl bir akıl tutulması. FETÖ Recep Tayyip Erdoğan gitsin diyor dimi bunların kimi desteklediklerini biliyorsunuz. PKK’yı biliyor musunuz? Dağdaki kadrolarımda buradaki kadroları da bunu destekliyor. Saz çalan sempatik çocuk içeriden çıkacak diyorlar Selocan. Adam terörist ya! Bunun yenilir yutulur tarafı yok. Bunlar adım adım güneyde bir terör devleti kurmak için mücadele vermişler.

“MUHARREM İNCE’Yİ ÜST AKIL ÇIKARDI”

Adam belediyenin aracını hendek kazsın diye PKK ya veriyor. Çukur eylemlerinde masumlar ölüyor diyen gazetecilerin çoğu terörist. Bunlar belgeli değil mi? Siz nasıl yurt dışında Türk devletini şikâyet edersiniz ya siz nerenin evladısınız? Bunlar özüne düşman olmuş. Benim aklım almıyor göz göre göre bunlar koş kola girmişler Amerika’sı Almanya’sı bize düşman olan kim varsa biz araya gelmişler. Bunlar biz başkan olacağız Yardımcı olacağız diyorlar. Bunları yüz yıllık sandığa gömeceğiz. 14 Mayıs akşamı İzmit sandıklarını patlatmak birinci hedefiniz. Yüzde 55 altını istemiyoruz, üzeri serbest. Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de yüzde 54 ile kazanacağız göreceksiniz. İkinci tura kalırsa 60 ı geçer. Şimdi muharreme kızıyorlar diyordu ya ‘gel muharrem’ gel dedikleri muharrem onlara iyilik için çıktı. Üst akıl çıkarttı. Bunların içinde HDP ‘yi sindiremeyen kardeşlerimiz var. O rahatsız olanlar sandığa gitmez diye Muharremi buraya koyalım dediler. Yüzde 4, 5 aldı diyelim yarın masaya oturacak. Bu masadakileri toplasan yüzde 1 ediyor. Kendileri de zaman zaman akılları almıyor.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X