İNSANLAR RAKI MASALARINDA YOL ARKADAŞLARINIZI SATIN DİYE Mİ, EMEK HARCADI!” İYİ PARTİLİ İSİMDEN SERT SÖZLER!

10 Ağustos 2023 16:21
İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Ender Oğuz sosyal medya hesbaı üzerinden yaptığı paylaşımla muhalefet meclis üyelerini eleştirdi. Oğuz “siz muhalefetsiniz size ne oluyor onca insan siz akrabalarınızı belediye sokmak için, 7/24 birilerine yalakalık yapın diye mi,kapalı kapılar arkasında iktidar meclis üyeleri ile ticaret yapın diye mi,rakı masalarında yol arkadaşlarınızı satın diye mi,ekranlarda muhalefet gözüküp de arka planda yolunuza bakın diye mi mücadele etti,emek harcadı!” dedi.

 İYİ Parti Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Ender Oğuz sosyal medya hesabı üzerinden sitem dolu bir paylaşımda bulundu. Muhalefet meclis üyelerini hedef alan Oğuz yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;“İktidar meclis üyelerini zaten geçiyorum bazıları her daim yolunda;eşini dostunu belediyeye işe aldıran mı,belediyeden ihale alan aldıran mı,belediyenin imkanları ile kendi özel işlerini yaptıran mı,hiç bir şey yapmadan düzenli maaş alan mı vs ne ararsan dolu! Ama arkadaşlar siz Muhalefetsiniz size ne oluyor onca insan siz akrabalarınızı belediye sokmak için 7/24 birilerine yalakalık yapın diye mi,kapalı kapılar arkasında iktidar meclis üyeleri ile ticaret yapın diye mi,rakı masalarında yol arkadaşlarınızı satın diye mi,ekranlarda muhalefet gözüküp de arka planda yolunuza bakın diye mi mücadele etti,emek harcadı!

“ZERRE İNSAN DEĞİLLER”

Körfez’i tanımadan bilmeden oturduğu koltuktan emir vererek liste yaparlarsa büyükleriniz zaten başka bir sonuç beklenmezdi!Ve şimdi ben bunları söylüyorum diye eğer birileri benim hakkımda kötü konuşacak ise konuşmazlarsa zerre insan değiller! Bizim şiarımız nettir ;Yanlış bildiğimiz yolda; herkesle yürüyeceğimize,doğru bildiğimiz yolda; gerekirse tek başına yürüyeceğiz ama dünya nimetleri için kimseye Eyvallah etmeyeceğiz!”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X