KARTEPE GENÇ AKADEMİ 2 HİZMETE AÇILDI

02 Ekim 2023 13:13
Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Genç Akademi’nin 2. Şubesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kartepeli her gencin bir yabancı dil bilmesi ve spor yapması hedefiyle yola çıkan Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın vizyon projelerinden olan Kartepe Genç Akademi kurulmasından bu yan büyük ilgi gördü. Gençlerin derslerine çalışmalarının yanı sıra sosyal aktiviteler ile keyifli zaman geçirmeleri ve ücretsiz yabancı dil eğitimi almaları sağlandı.

 

GENİŞ KATILIM

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile ortak proje kapsamında, Ataşehir Mahallesi Birlik Sokak No:2 Arslanbey adresinde faaliyete geçen Kartepe Genç Akademi 2’nin açılışına Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın ev sahipliğinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş, İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Uzuner, belediye başkan yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe Gençlik ve Spor Müdürü Erol Arutan, birim müdürleri, muhtarlar ve davetliler katıldı.  

 

HAYIRLI OLSUN

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okuması sonrasında İl Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Uzuner, “Kartepe Belediyemizle yaptığımız protokol sonrasında Kartepe Genç Akademi 2 hizmete açılıyor. İnşallah nice hizmetleri birlikte yaparız. Hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

 

GENÇLERİMİZE DOKUNUYORUZ

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Bizler büyük bir aileyiz. Kartepemizin gelişmesi ve gençlerimizin yetişmesi için gereken yatırımları hep birlikte yapıyoruz. Kartepemizde yeni bir şehir kuruyoruz. Birçok eseri Kartepemize kazandırdık. Yaptığımız en güzel eser Genç Akademidir. Yapılan bu yatırım ile gençlerimize dokunuyoruz. En kıymetlimiz evlatlarımızdır” dedi.  

 

REKABETÇİ GENÇLİK

Sözlerine devam eden Başkan Kocaman “Evlatlarımızla ilgili iki misyonumuz vardır. Birincisi evlatlarımız dinini, geçmişini, örf ve adetlerini unutmamalıdır. İkincisi çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Donanımlı ve rekabetçi gençlerimiz ile ülkemizin geleceğini kuracağız. Evlatlarımızın bu yolunda Genç Akademi ile önemli destek sağlıyoruz. Genç Akademi’de 1700 evladımız İngilizce eğitimi alırken, 1200 evladımız halen çeşitli eğitimlere devam ediyor.” açıklamasında bulundu.     

 

 

GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Soydabaş ise “Tahir Başkanımıza sevgi ve selamlarımı iletiyorum. Gençlerimizin gelişmesi için çalışıyoruz. Gençlerimizin hataları büyüklerin eksikliklerinden olmaktadır. Biz ne verdiysek evlatlarımız onu vermektedir. Evlatlarımıza sahip çıkmalıyız. Gençler bizlerin istikbalidir. Buranın hizmete açılmasında emeği geçenlere çok teşekkür ederim” dedi.   

 

1000 BİN METRE KARE

Kartepelilerden gelen yoğun istek üzerine Kartepe Belediyesi ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliğinde Ataşehir Mahallesi Birlik Sokak No:2 Arslaney adresinde Kartepe Genç Akademi-2 kuruldu. Bin metre kapalı alanda kurulan Genç Akademi-2, 4 katlı olarak hizmet verecek. Eğitimcilerle birlikte 30 personelin görev yapacağı akademi, KADİM başta olmak üzere tüm derslerde destek sınıflarında eğitim verilecek. Konuşmaların ve halk dansları gösterisinin ardından protokol mensupları tarafından açılış kurdelesi kesildi.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X