HÜRRİYET’TEN ŞAŞIRTAN HAREKET KONGREDE DEVİRMEK İÇİN YAPMADIĞI KALMAMIŞTI, ZİYARETİNE GELDİ!

13 Eylül 2023 09:12
CHP örgütleri ile arası açık olan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet İzmit İlçe eski Başkanı Gökhan Darcan’ı ziyaret etmemişti. Geçtiğimiz gün gerçekleşen kongrenin ardından yeni ilçe başkanı seçilen Gökhan Ercan’a nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak edilen Hürriyet bugün Ercan’ı ziyaret etti.

CHP örgütleri ile arayı bir türlü düzeltemeyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, izmit İlçe Başkanı ve İl başkanlığı seçimlerimde etkin rol oynamamış ve desteklediği isimleri seçtirmeyi başaramamıştı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’ya ziyaretinde “Destek istemiyoruz, köstek olmayın yeter” ifadelerini kullanan Hürriyet,  İzmit İlçe eski Başkanı Gökhan Darcan’ı ise ziyaret etmemişti.

YEREL SEÇİM ÖNCESİ BUZLAR ERİDİ Mİ

Örgüt ile arasındaki kopukluk oldukça dikkat çeken Hürriyet yerel seçimlere doğru tavrını değiştirdi. Geçtiğimiz gün gerçekleşen Kongrede Cengiz Çakar’ı desteklediği bilinen Başkan Hürriyet Çakar'ı seçtirmek için elinden geleni yapmasına rağmen başarılı olamamıştı. Hürriyet, Kongrede  İzmit İlçe Başkanı seçilen Gökhan Ercan’ı bugün ziyaret etti.Ziyarette Hürriyet'e belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti. 

"GÜZEL ÇALIŞMALAR DİLİYORUM"

 Hürriyet, “Başarılar diliyorum. Önemli bu süreçte başarılı olacağınıza inanıyoruz. Güzel başarılar güzel çalışmalar diliyorum. Daha önce de aramıştım sizi gelmek bugüne nasip oldu. Tekrar hayırlı olsun.”

"HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ"

Ercan "Seçim sonuçları açıkladığı ilk günde aramıştınız görüşmüştük. Yoğunluktan dolayı bir türlü bir araya gelemedik. Başarılı bir süreç olacağımızı düşünüyorum sizlerle, yönetici arkadaşlarımızla, meclis üyelerimizle. Zaten çalışma sürecimizi başlatmıştık. Bundan sonraki süreci de tekrar iktidarımızı daha güçlü bir şekilde devam ettireceğimizi düşünüyorum. Zaten bizim de partililere verdiğimiz bir sözümüz vardı. Daha güçlü bir İzmit, daha güçlü bir yöntem. İnşallah hep birlikte başaracağımızı umut ediyorum”

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X