Körfez’in İki Yakası Bir Araya Geliyor

20 Temmuz 2023 12:38
Kocaeli’nin iki yakasını bir araya getirecek olan Derince ve Değirmendere arasındaki Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları için kayıt süreci başladı

START BU YIL DERİNCE’DEN

İlki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve büyük ilgi gören Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları için geri sayım başladı. Derince Belediyesi’nin Gölcük Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile düzenleyeceği Ulusal Açık Su Yüzme Yarışları bu yıl Derince’den start alacak. Derince Sahili'nden 30 Temmuz Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan yarışma, Körfez'in 2.650 metre uzunluğundaki bir ucundan bir ucuna yüzerek geçilmesiyle Değirmendere Çınarlık Meydanı Sahili'nde tamamlanacak.

KAYIT SÜRECİ BAŞLADI

Kayıt sürecinin başladığı organizasyona iştirak etmek isteyenler www.derince.bel.tr adresindeki linkten başvuru şartlarına ve online kayıt bölümüne ulaşabilecek. 28 Temmuz 2023 Cuma günü saat 23:59’a kadar kayıtların devam edeceği organizasyona katılmak isteyenler ayrıntılı bilgiyi 0 262 2331991 numaralı telefondan alabilecek. Ayrıca yarışmalarda yaş grupları ayrı ayrı değerlendirilecek olup dereceye giren ilk üç sporcuya madalya ve nakdi ödülleri takdim edilecek.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X