Körfezli miniklerden büyük başarı

02 Haziran 2023 17:34
1-2 Haziran tarihlerinde Başiskele Spor Salonu’nda yapılan Okul Sporları Minikler Taekwondo İl Seçmelerinde Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü önemli başarılar elde etti

1-2 Haziran tarihlerinde Başiskele Spor Salonu’nda yapılan Okul Sporları Minikler Taekwondo İl Seçmelerinde Körfez Gençlerbirliği Spor Kulübü adına müsabakalara çıkan 7 minik sporcu dört birincilik, bir üçüncülük alırken diğer iki sporcu da ilk müsabakaları olmasına rağmen çok iyi maçlar çıkararak başarılı oldular.

BAŞARI ELDE ETTİLER

Körfezli minik sporcular; 33 kg bayanlarda Öykü Şura Erdem, 36 kg bayanlarda Kübra Çelik, 36 kg erkeklerde İzzet Efe Karakoç, 40 kg erkeklerde Hamza Ege Akbulut birinci olurken 27 kg erkeklerde Enes Eren Şahinkesen üçüncü oldu.  Selin Albina Uğur ve İdil Nisa Türkyılmaz da mücadeleleri ile ilerisi için umut verdiler. 

GELECEK İÇİN UMUTLULAR

Antrenörleri ve kulüp yöneticileri minik sporcularının elde ettikleri derece ve mücadelelerden oldukça mutlu olduklarını dile getirerek “Sporun ve sporcunun şehri Körfez’den çıkan sporcularımız her spor dalında önemli başarılar elde ediyorlar. Bugün minik taekwondocularımız ilerisi için umut veren çok başarılı mücadeleler vererek bizleri mutlu ettiler. Çocuklarımız Türkiye de ses getirecek işler yapacaklar” dediler.

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X