MHP’li yönetici istifa etmişti açıklama yaptı "İSTİFA ETMEDİM HESABIM ÇALINDI"

23 Ağustos 2023 15:08
MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Koray Keskin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla parti ve parti yönetiminden istifa ettiğini duyurmuştu. Keskin, yaptığı yen paylaşımla hesabının çalındığını söyledi.

MHP Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyesi Koray Keskin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda partisinden ve parti yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini duyurdu. Keskin paylaşımında, "Gördüğüm lüzum üzerine üyesi olduğum MHP'den ve yönetim kurulu üyeliğimden aileme daha fazla vakit ayırmak için istifa ediyorum. Görevdekilere başarılar dilerim" ifadelerini kullandı. Keskin'in kararı pek çok isim tarafından beklenmeyen karar olurken istifa paylaşımı sonrası, "Arkadaşlar hesabım çalınmadı, özgür ve hür irademle yazdım" ifadelerinin yer aldığı bir paylaşım daha yaptı.

GERÇEĞE AYKIRI PAYLAŞIMLAR

Koray Keskin bir süre sonra paylaşımlarını kaldırdı. Keskin yapmış olduğu açıklamada istifa etmediğini, sosyal medya hesabının çalındığını açıklayarak, “MHP İl yönetim kurulu arkadaşlarıma ve partililerimize ithafen; “Sosyal medya hesaplarım dün gece çalınmış olup tarafıma ait olmayan, gerçeğe aykırı paylaşımlar yapılmıştır. Bu tür paylaşımların gereksizliğine ve töremize aykırı olduğuna inanan biri olarak; dün yapılan paylaşımlara itibar edilmemesini rica ederim. Her şifresi aynı olan biri olarak arkadaşlarımın vaktini aldığım ve böyle bir konuyla gereksiz gündem yaptığım için herkesten özür dilerim. Öküzün altında buzağı olmadığı gibi 14 yaşında ettiğim ülkücü yeminin her kelimesi hala ezberimdedir. Partimize, davamıza ve liderimize sadakat şerefimizdir”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X