MİLLET İTTİFAKI GARDINI DÜŞÜRDÜ, NAİL ÇİLER’DEN TEPKİ! “HERKESİN YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA, ÖNCE SİZ KENDİNİZE GELİN

16 Mayıs 2023 12:20
CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler;” Herkesin yüzünden düşün bin parça. Önce siz kendinize güveneceksiniz arkadaşlar. Başarı hepimizin olsun o günü hep beraber kutlayalım”

Millet İttifakı bugün Lastik İş Sendikası Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklaması ile 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri'nin kesin olmayan sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıya, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur, Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, Deva Partisi Kocaeli İl Başkanı Semih Taşveren, Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Hasan Arabacı, CHP Kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Yıldızlı, Nail Çiler, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, siyasi partilerin ilçe başkanları ve milletvekili adayları katıldı.

Yaşanan hezimet sonrası gardını iyiden iyiye düşüren muhalefetin tedirginliği yüzlerine yansıdı. Toplantı sırasında konuşma yapan CHP Kocaeli Millevekili Nail Çiler "Herkesin yüzünden düşen bin parça, önce siz kendinize güvenin" dedi. 

"HERKESİN YÜZÜNDEN DÜŞEN BİN PARÇA"

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;”Gelecek bugünden hazırlananlara aittir. Hiçbir zaman hiçbir şey imkânsız değildir. Önemli olan bizim cesaretli olup sahaya çıkmaktır. Örgütlü olarak sahada çalışmamız lazım. Küme küme çalışalım. Bu zaferi çok şerefli buluyorum. Bizim arkamızda devlet desteği, kamu çalışanları yok. Bu yüzden bu çalışmalarımız çok başarılı. Zaferimiz yakın arkadaşlar. Deprem bölgesinde olanlardan biriyim. Oradaki seçim sonuçlarının çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. Herkesin yüzünden düşün bin parça. Önce siz kendinize gelin. Kendinize güvenceksiniz arkadaşlar. Başarı hepimizin olsun o günü hep beraber kutlayalım.”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X