ÖZKAN ARI ARILİFT ASANSÖR’ÜN BAŞINA GEÇTİ

25 Mayıs 2023 14:20
Asansör sektöründe kendini kanıtlamış, kentimizin yerli markası ARILİFT ASANSÖR, şirket yönetiminde değişikliğe gitti. Alınan kararlar doğrultusunda şirketin başına Özkan Arı geçti.

2004 yalında temelleri atılan ve kentimizde asansör sektöründe kendini kanıtlamış ARILİFT ASANSÖR, müşteri memnuniyeti ve kaliteyi ön planda tutarak hizmetlerine devam ediyor.Geçtimiz aylarda yönetim kurulu tarafından alınan karar doğrultusunda kadroda değişikliğe gidildi. Yeni alınan yönetim kurulu kararına göre, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Özkan ARI getirilirken, şirket Müdürü Furkan ARI, Satış ve Satın Alma Müdürü Berkan ARI olarak belirlendi.

 

KALİTELİ HİZMETİN HERKESİN HAKKI OLDUĞUNA İNANIYORUZ

Yenilenen yönetim kurulu kadrosunu tanıtarak ARILİFT ASANSÖR’ün geleceği hakkında bilgilendirmelerde bulunan Özkan ARI ; ” Şirketimizin yenilenen yönetici kadrosu ile asansörde sürdürülebilirlik ilkesine dayanarak, kentleri ve binaları daha akıllı, güvenilir ve yaşanacak en iyi yerler haline getirirken, yenilikçi çözümlere yeni yatırımlar yapmaktayız ARILİFT ASANSÖR olarak ilkelerimiz, üslubumuz, iş yapma biçimimiz ve sunduğumuz çözüm seçenekleriyle müşterilerimize en iyi hizmeti vermeyi gaye edindik. ARILİFT ASANSÖR sektörde söz sahibi bir kuruluştur. Referanslarıyla sabitleşmiş olan güvenirliğini, satış sonrası hizmetleri ve garanti şartlarıyla da pekiştirmiştir. Kaliteli hizmetin herkesin hakkı olduğuna inanıyoruz ve bu amaçla ARILİFT ASANSÖR markamızın altında siz değerli müşterilerimiz için ürünler ve hizmetler geliştirmeye devam edeceğiz. Şık ve zarif tasarımlarımızla, problemsiz ve güvenli bir kullanım kolaylığına ulaşmamızdaki en temel neden, bu anlayışımızdır. Yıllardır müşterilerimizin bize gösterdiği ilgi ve teveccühten büyük güç almaktayız. Aldığımız bu güç ile yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla kentimizden doğan bir marka olarak ülkemizde lider asansör firması olmayı amaçlıyoruz.”Dedi

 

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X