SANDIKTA OSMANLI TOKADINI YEDİLER 10 AY SONRA İZMİT’İ DE ALACAĞIZ

28 Mayıs 2023 22:05
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katıcıoğlu”Türkiye umudu bu gece yine Erdoğan dedi. Kim kaybetti? sırtını kandile dayayanlar, okyanus ötesinden mesaj bekleyenler, Almanya’dan Fransa’dan, Belçika’dan o çirkin fotoğrafları koyanlar kaybetti sandıkta osmanlı tokadı yediler”

Türkiye bugün Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci tur oylaması için sandık başına gitti. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu, 60 milyonu aşkın seçmenin oyunu almak için yarıştı.Saat 08.00 itibarıyla yurt genelinde başlayan oy kullanma işlemleri 17:00 itibari ile sona erdi. Erdoğan Yüzde 52 ile seçimi aldı.

“OSMANLI TOKADINI YEDİLER”

AK Parti Kocaeli il binası önünde zafer kutlamaları başladı. AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu alanda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;” Türkiye umudu bu gece yine Erdoğan dedi.
Kim kaybetti? sırtını kandile dayayanlar, okyanus ötesinden mesaj bekleyenler, Almanya’dan Fransa’dan, Belçika’dan o çirkin fotoğrafları koyanlar kaybetti sandıkta osmanlı tokadı yediler. Biz bizi sevmeyeni de seveceğiz ne diyoruz insanı yaşat ki devlet yaşasın biz onlar gibi olmayacağız. 10 ay sonra tekrar seçim var buradqn söz verelim tekrar İzmit’i Belsayı alacak mıyız? İstanbul’u da tekrar fethedeceğiz”

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Yazarın tüm yazıları
sedat menteş
Kocaeli Beyaz Eşya Servisi
Toyota
Gönül Otomotiv
X